| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız el-EMIN | | | |
| Hizbullah..anlamadan dinlemeden bagirip cagirma burda.
Herkes arzu ettigini BASKALARINI Kötülemeden yazar.
Ayrica burasi DINI Bölüm degil..o cikan Madde Islami Cemaat ve Liderler icindir.
Gelirsin Pasa Pasa savundugunu yazarsin..!
Fakat bunu yaparken kendi tarlana bakacaksin.
Benim yaptigim su..geldim kendi dogru buldugum Insanin calismalarini yazdim.
Sizde kendi dogru buldugunuz Insanin calismalarini yazmakta özgürsünüz.
Yukaridan alinti yaptigin yazi bir Parti Propagandasi degil bir Hükümet calismasidir..
dikkatini isiririm
bilmem anlatabildimmi? | |
| | |
Das was du machst nennt man Randwerbung, Schleichwerbung fehlt noch die Bandenwerbung dann wäre das ganze abgekaperte und intelligent inszinierte Spiel perfekt! Nur weiter so, mein Respekt!
Almanca yazdigim icin özür dilerim fakat icimden düsüncelerimi böyle arzu etmek geldi!
Ayrica bagirdim yok, sadece büyük yazdimki dikkat ceksin diye!
Hükümet esitdir Ak Parti cünkü Meclisde tek iktidar var! Muhalifet Ak Parti hayranlari olmus herkesi bügüledi Ampül Baba!
Sevindigim veya bekledigim icin degil Dost, gün gelecek Bassavci Ak Partiyi kapatacak ve Tayyip Babaya siyasi yasak verilecek!! Sen Zafer cigliklarini ve Reklam yaptigin günleri nostalji olarak hatirliyacan.........ama yeni Parti kurulmus Yusuf bilmem ne? falan filan partisinden seni tekrar delalete ve gaflete düsürmeye devam edecek! Bu halin seninle sahsi bir baglantisi yoktur , istisnasis bütün herkes Parti pesinden kosanin hali budur ve böyle olacakdir.............!
Vesselam