| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ATTAR | | | |
| bu hususda ne yazık ki sana katılmayacağım...
rejim batıl olabilir.bu ayrı bir konu...hatda bunu tartışmak bile yanlış..
ama bir insanın Allah için..
dini için..
vatan için..
ailesi için...
ve de müslümanlar için askerlik yapması ve de Allah için bir kez nöbet tutması apayrı bi konu...
gel bi askerlik yap bu sebebler için..
ve de burada öl.!!!
ölürsen inan milyonlar senin için ahiretde şahitlik eder..
ya rabbi bu senin rızan için bu batıl rejimde askerlik yaptı ve de öldü..
ecrini sen ver..
ben böyle askerlik yaptım...
ve daha niceleri bu duygular ile askerlik yaptı.. | |
| | |
iyide ayni mantigi bir yunanistan icinde yürütebilirsin o zaman..yada almanya vs..o zaman bende müslüman olmayan bir almanyada nöbette öleyim..zaten niyetim halis..yani niyetim almanyadaki müslümanlar filan..bunlar duygusal yaklasimlar...ve mantik yürütmek...allah yolunda savasmakla ilgisi yok bunlarin..o zaman su anki amerikan ordusundaki "müslümanlar" bile güya dünya müslümanlari asiri müslümanlardan (teröristlerden) korumak icin sehit oluyorlar...yani bu yorumun sonu yok..cizgiyi cekeceksin bi yerde...tc müsrik bir rejim..o orduda ölmek sehti yapmaz...ha bir gün türkiyede bir savas olur...o zaman müslümanda bir orduda yer alabilir...ama tc ordusunda degil...müslümanlar tarafindan kurulmus bir orduda ve müslümanlar tarafindan stratejisi olan, karar mekanizmasi olan(tc den bagimsiz) orduda yer alabilir..cünkü o bir
allah yolunda mücadelin parcasi olan bir ordudur...ama tc safinda insan sehit olmaz...sadece halkin nezdinde sehit derler..oda rejimin laiklige ragmen bir yalani , kandirmacasi..ve bu yalanida rejim hocalari halka pompalayip yutturmasi ayri konu zaten..halkinda sucu var aslinda her ne kadar o ölenlkerin ailelerine acisamda...dinlerini ögrensinler...her sakalliya inanmasinlar..bu dini devletten degil kaynaga inerek ögrensinler...devlet islami ögretmez..sadece ideolojisi icin islami kullanmaya calisir