Es-selamu aleykum
Ben elhamdulillah, hic kullanmiyorum ve hicte kullanmaya niyetim yok. Belki bana kizacaksiniz ama sigara icenlere de cok kizarim. Alinmayin sakin ama elimde degil. Babam tam bir sigara hastasi. Ne ettiysem birakamadi. Belki bu sinirim bu nedenden oluyor.
Nicin kiziyorum?
Cunku sigarayi muslumanlara hic ama hic yakistiramiyorum.
Cunku sigaranin o kadar cok zararlari var ki saymakla bitmez.
Unutmayin ki bu benden, bu vucudumuz Allah'in bir emanet'idir. Allah'im bizlere kusursuz ve tertemiz bir beden verdi, bunu pis ve kirli bir sekilde verdiginizde,
nasil hesap verecesiniz, hic dusundunuz mu?
Bu organlarimizin uzerimizde haklari var. Yarin hesap gununde, agziniz, diliniz, cigerleriniz, eliniz... sizden sikayetci olacak, nasil cevap vereceksiniz?
Peki ya sizin yuzunuzden, sigaranizin dumanindan rahatsiz olanlar, sizin yuzunuzden hasta olan cocugunuz, esiniz, yakinlariniz,
bunlara nasil hesap vereceksiniz?
Guzelim havamizi, dunyamizi pisletmeye ne hakkiniz var?
Birde su noktaya deyinmek istiyorum kardeslerim, ablalarim, abilerim. Sakin darilmayin, ama sizleri sevdigim icin bunlari soyluyorum ve hepinizin cennet'e gitmesini istedigim icin, bu satirlari yaziyorum.
Sigara paktinize bakin, markasina bakin? Hic arastirdiniz mi? Kimin mal? Bilmiyorsaniz soyleyim insa
Allah. Sigaralarin cogu Amerikan ve yahudi dir. Bunlari ureten ve sizi sagliginizdan ve paranizdan eden yahudi ve amerikan'dir! Arastirin kardesler!
Goreceksiniz ki bu zikkima verdiginiz paralar onlarin cebine gidiyor, ve en kotusu, Afganistan'da, Filistinde, Cecenistanda, Irak'ta ki ... kardelerimize kursun olarak donuyor. Yane kiscasi, kendi kardeslerimiz kendimiz olduruyoruz!!!
Bunlara ne diyeceksiniz? Sigaranin bu kadar zararli oldugunu, bu kadar hasar verdigini, bu kadar oldurucu odugunu bildiginiz halde, siz nasil icersiniz? Size soruyorum.
Nasil Icersiniz ? Bu kadar vebal'i varken, bu kadar gunahi varken, bunlarin hesabini nasil vereceksiniz?
Kalbini kirdigim kardesim varsa, Kardes, hakkini helal et. Benim niyetim iyidir. Senin, sizlerin iyiligini dusundugum icin bunlari soyledim.
Allah sahid'im olsun.
Vesselam...