"Bence bugün kadinin giydigi pantolonun erkek giyimi olmasindan önce, dar olup olmadigi, üzerini örten bir baska seyin giyilip giyilmedigi esas alinarak konuya bakilmalidir. " (alinti)
"Beden hatlarini belli etmeyecek genislikteki pantolonun üzerine üst kismi örten bir sey giyiliyorsa artik bunun erkek giyimi oldugunu düsünmemek gerekir. Çünkü tesettürü daha iyi saglamak özelligi söz konusudur. " (alinti)
"Bu biraz da sizin içinde bulundugunuz sartlar ve kendi ruh halinizle ilgili olabilir." (alinti)...evet maalesef..öyle olabiliyor
"hanimlar kendilerine göre bir tesettür sekli bulabilecekleri gibi," (alinti)...insaAllah
"Nedir o temel mefhum? El, yüz disinda vücudun tamamini örtmesi, açik yer birakmamasi, bedene yapisacak kadar da dar olmamasi." (alinti)...amenna
"Insan en iyisine kendini müsait görmeyebilir. Hatta en iyisiyle baslamaya mecbur ve mükellef de olmayabilir."...maalesef
"– Bir seyin tümü yapilamiyorsa tümü de terk edilmesi lazim gelmez." (alinti)...evet KESINLIKLE cok önemli bi cümle..

sogutmamali bu yolda ilerlemeye calisanlari...gerisi gelecektir insaAllah...namaz kilana sen aciksin hic kilma denmemeli...kapaliya ..sen artis gibi kapanmissin acil daha iyi denmemeli!
"Demek oluyor ki, su anda hanim kizimiz ne türlü bir modayla tesettür etmeye kendini müsait görüyorsa öyle bir giyimle tesettürünü baslatabilir. Sayet eksiklik varsa zaman içinde bunu da telafi imkani bulabilir." (alinti)....insaAllah..
"Rahmetli hocamiz ne güzel ümit verirdi bizlere. Hiç unutamadigim bir cümlesini burada tekrar ederek, yazimi baglamis" (alinti)..evet isin asli bu..ümit veren yazilar..ne kadar uzun olursa olsun..okunacaktir..!
"– Islâm senden vazgeçmez, sen Islâm’dan vazgeçmedikçe." (alinti)

süper bir altyazi olur bu aslinda...

cok güzel yazi ..tesekkürler @hikaye
"yine sizin bana evliliğe dair yazdığınız yazılarda inanınız çok şey öğrendim sister kardeşim..
sizde bu hususda ilim var bende istedim sizden aldım sizde verdiniz..Allah sizden razı olsun" (alinti) amin ecmain.. @attar