Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.01.2003, 14:19
Ahmet76
Hamd icin Ilim

Ahmet76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Yok Cola'yi sevmiyorum, nedeni ise, benim cola'ya karsi süphelerimden dolayi.
Cola'da su madde var, bu madde var deyipte, cola sunlarin bunlarin diye söylediklerinde, beni cola'ya karsi nefret ettirmeye baslattilar. O kadar ki cola icenlere "hain" gözüyle bakardim.
Taaki bu haberleri yayan kisilerin islami ve samimi niyetle degilde, iktisadi niyetten oldugunu anliyasiya kadar.
Halen icmem, mecbur kalirsam ancak.
Fishmäc misali!! Baliktan daha saglam yiyecek varmi söyle bakalim!

Boykott edilsin demistim, hatirlarsan, fakat boykotun faydasi olacagi yerde( Avrupa ve Bati ülkelerinde degil), aksi ne kadar kücük oldugumuzu gösterir. Imkanlarimizi toparlamadan güzel ve samimice tebligini yapmayip boykott gibi hareketlerle vicdanlarimizi hafifletmiyelim!! Eger bu denli hareketler kendimi daha iyi müslüman oldugumu hissetiriyorsa, ben bu hissi istemiyorum. Yapmak isteyen yapsin, buna da karsi degilim, fakat kendisini mücahid zannetmesin lütfen!!

Bu konuyu herhalde yine tartisacagiz gibi geliyor bana, fakat ben kendimi geri cekmek istiyorum, bana fishmäc ve cola atilmadan))))(saka)