Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.12.2004, 16:28
NHAND

Teşekkür etti: 2
2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
CE: SP mitinginde duygusal anlar

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Yasin33
Arkadas, YAHU SAADET Hanim SU MOLOZVARI adam olan RECAI KUTAN´dan kurtulmadikca asla adam olamaz...

Adam yapisti haketmedigi bir koltuga barajlarin altinda kalmislik bile istifa ettiremedi...

Yalan yok, bazi gerceklerin böyle ZOMO´lar yani yontulmamis yasli odunlar tarafindan dile getirilmesine cok kiziyorum.

80yasinda 10tane dede, hepsi yardima muhtac, bunlarmi millete himmet etcek...
Istifa etsinler YAHU... Genclerede sira gelsin...

Ben SU Necmi ERbakan´i, RECAI KUTAN´i SEVKET KAZANI, OGUZHAN ASILTÜRK´ü ve benzeri dedeleri görünce BUNLAR hala ölüpte gitmedilermi diyorum...

Ellerine firsat gecti, onu hebaen mensura ettiler... Allah´a zaten hesapi onlar vercek...

Hele bunlarin SEVKI yilmaz HOca´yi kullanilmis bir mendil gibi kaldirip atmalarini hatirlatikca onlara karsi olan GICIK olmaklik durumum artiyor...

Ahde vefa yok bunlarda...
Iktidarda iken Bülent Ulusunun bir basörtüsü basbakanlik genelgesini geri cekemediler...
Pisi pisine alasagi edildiler... Teenager´ler gibi... Insan bilmedigi sahalarda agir darbeler alir bu dogaldir... AMA 40 yillik siyasetcilerin hic bir yerden habersiz yasayan mezralilar gibi oyuna getirilmelerini önce cesaretsizliklerine,
sonrada ciddi olmadiklarina bagliyorum...

SAADET´ten adam olacaksa,
kaliteli olan gencler muhakkak ipi ellerine almali...

Arkadas, su mitinge, bu mitinge, telefonla katilmak acziyeti ifade ediyor... YAS 80..
DAHA neyi bekliyor bu adam... Politka gercekten bunlara baktikca söhret hastalginida beraberinde getirdigini teyid ettiriyor..

Allah bunlara Azrail aleyhisselam tarafindan emekli edilmeden iz´an versin...
yasin bu hınç niye hoca sadece hakkın rızasını gözetmiştir ayrıca şevki yılmaz hala el üstündedir bu cemaatte hatta şevki hoca kendi sitesin de diyorki bana bu yapılanlar sadece liderimizi bitirmek için yapılmıştır ve ben o zaman hangi görüşteysem şimdide o görüşteyim...
biz liderimize bağlı
davamıza sadığız
kim nederse desin kınayıcının kınamasından etkilenmeyiz hiç düşündünmü bu mason basın hocaya niye düşman.hiç düşündünmü hocanın niye iktidara gelmesini istemediklerini
NHAND isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla