Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
|
|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kalemyaprak |
|
|
|
|
Sagolasiniz, hosbuldum Emin ve Ahmet76 kardesler.
Ahmet76 kardes,
haya ve utanmak hakkinda katiliyorum söylediklerine.ama sunun kanaatindeyim, o güzel degerleri zedelemedende cinsellik hakkinda konusulur.
illaki herkes konussun diye bir zorunluluk da yok.sadece sorusu olan,sorma hakkina sahip olabilsin sadece,yadirganmasin yani.
reklam yapmak istemiyorum kafirlerin belirli bir dergisine,ama biliniyor ki ergenler cinsellik ile alakali sorunlarini öyle dergilere yazarak yada okuyarak cözmeye calisiyorlar,yada örnek aliyorlar.dolayisi ile genel söyle sorayim:kafirlerin dergilerine yazip derdini anlatmak mi daha iyi,yoksa kendi gibi müslüman olan
bir bilginden,büyügünden vs. fikir almak mi daha iyi ve hayirli?
Anonym oldukca,bu konu hakkinda sorulan sorular ,internetplatformunda herkes tarafindan okunulmasi, nerede haya ve edebi zedeler bilemiyorum.
Dinimiz ne kadara dogal görüyorsa cinselligi,bir o kadara da bu konu hakkinda
dogal sekilde konusma hakkini hak ettigimizi düsünüyorum.
Selam ve Dua ile... |
|
|
|
|
Biz de, "konusulmasin" demiyoruz zaten!
Sorular insan ruhunda cengeller gibidir, sorulmali ve dogru kaynaklardan cevaplar mutlaka alinmalidir..
Ama EDEB DAIRESINDE..
Baylar kendi aralarinda, bayanlar da kendi aralarinda konussunlar; ister burada acilmis ozel bolumlerden, ya da maille vs.
Her dogruyu her yerde soylemek dogru degildir!
Ve dahi;
Bu konularda fazla teferruata gitmek: kullanilan kelimeler-kavramlar
-cunku her insan ayni degil-
Bazilarini tahrik edebilir veya en basitinden safi zihinleri bulandirir, akilda olmayani akla getirir -burada yaslari kucuk olanlar da var- vs..
Benim anlayamadigim: neden bu teklifime karsi cikiliyor?
vs.
vs..
vs...
|
|
|