Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.02.2005, 00:08
SUBAT_SOGUGU

SUBAT_SOGUGU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız el-EMIN
Kardesim o bahsettin Ülkelerle is birligi yaparsak..seriatci oluyoruz..aninda Tanklar yürüyor

Seriat, seriatci, Irtica, Irticaci turu kavramlarin nasil birilerince ozellikle de soygun ve hortum cetelerince, banka hortumcularinca bir tahdit malzemesi, santaj malzemesi yapildigini, durust insanlarin nasil irtica tehditleriyle rusvet almaya zorlandiklarini medyadan, televizyonlardan okuduk, izledik.Yani irtica diye ortaligi gerenler, aslinda bu ulkeyi soyma, hortumlama heveslileridir.Bunu gorduk yakin zaman icinde.28 Subat'ta da goruldu bunlar.Yani artik bu kavramlarin neden birilerince sikca kullanildigini millet anlamis oldu.

Turkiye cikarlari neyi gerektiriyorsa oyle yapmalidir.Hickimseyi, hicbir ulkeyi suclama luksune sahip degiliz, hele de bu zamanda.

Kod:
Yoksa simdikten Amerikayi acikca düsman ilan etmek..bize yararli olacaksa buyrun yapalim.
Dusman ilan edelim demiyorum asla, Turkiye onceligini komsularina, kardes ve dost ulkelere vermelidir.Turkiye, kuyusunu kazanlarla neden muttefiklik yapsin ki.Elbette Turkiye her dunya ulkesiyle iliski kurmalidir, Amerika'yla da, Rusya'yla da, Kuzey Kore'yle de...yani Amerika Iran'i, Suriye'yi, K.Kore'yi kendine gore dusman etti diye Turkiye bu ulkelerle isbirligi yapamayacak mi, Amerika Turkiye'ye kiziyor simdiler, neden Iran ile, Suriye ile iliskilerinizi artiriyorsunuz diye.Buna ne hakki var, bunu anlamakta zorlaniyorum.

Ki bir de Iran'in Irak gibi bir saldiriya ugramasi Turkiye'nin varligini otomatikmen ortadan kaldiriyor zaten.Bu yuzden Turkiye kesinlikle bu kavgada Iran'a arka cikmalidir.