| ..::ISLAMBOY::.
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| Scriptle bir problemim VAR LTF YARDIMCI OLUN Selam benim bir scriplen problemim var Ltf yardimci olun script günlük script hergün baska bir yaziya deyistiriyor msg 52 de yada 53,54 den sonra yeniden basliyor yani hic msg 230 felan gelmiyo msg52 takili kaliyor ltf bi bakin nerede yanlis seyler yapmisim [HTML] <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- Anfang
var msg = new Array();
Stamp = new Date();
today = Stamp.getDate();
msg[1] = "Haksizligin önünde egilmeyiniz, zira hakkinizla beraber ?erefinizi de kaybedersiniz. ";
msg[2] = "Haksizligin önünde egilmeyiniz, zira hakkinizla beraber ?erefinizi de kaybedersiniz. ";
msg[3] = "Haksizligin önünde egilmeyiniz, zira hakkinizla beraber ?erefinizi de kaybedersiniz. ";
msg[4] = "Haksizligin önünde egilmeyiniz, zira hakkinizla beraber ?erefinizi de kaybedersiniz. ";
msg[5] = "Özü dogru olanin sözü de dogru olur";
msg[6] = "Özü dogru olanin sözü de dogru olur";
msg[7] = "Özü dogru olanin sözü de dogru olur";
msg[8] = "Özü dogru olanin sözü de dogru olur";
msg[9] = "Ilimsiz ibadette, tefekkürsüz Kur'an tilavetinde hayir yoktur";
msg[10] = "Ilimsiz ibadette, tefekkürsüz Kur'an tilavetinde hayir yoktur";
msg[11] = "Ilimsiz ibadette, tefekkürsüz Kur'an tilavetinde hayir yoktur";
msg[12] = "Ilimsiz ibadette, tefekkürsüz Kur'an tilavetinde hayir yoktur";
msg[13] = "Gözü haramdan korumak ne güzel sehvet perdesidir";
msg[14] = "Gözü haramdan korumak ne güzel sehvet perdesidir";
msg[15] = "Gözü haramdan korumak ne güzel sehvet perdesidir";
msg[16] = "Gözü haramdan korumak ne güzel sehvet perdesidir";
msg[17] = "Bir insan kendini yüksek görme, hirs ve sehvet konusurken sogan gibi kokar";
msg[18] = "Bir insan kendini yüksek görme, hirs ve sehvet konusurken sogan gibi kokar";
msg[19] = "Bir insan kendini yüksek görme, hirs ve sehvet konusurken sogan gibi kokar";
msg[20] = "Bir insan kendini yüksek görme, hirs ve sehvet konusurken sogan gibi kokar";
msg[21] = "Bir sözü söyleyecegin zaman düsün... Söylemedigin zaman mes'ul olacaksan söyle... Aksi halde sus! ";
msg[22] = "Bir sözü söyleyecegin zaman düsün... Söylemedigin zaman mes'ul olacaksan söyle... Aksi halde sus!";
msg[23] = "Bir sözü söyleyecegin zaman düsün... Söylemedigin zaman mes'ul olacaksan söyle... Aksi halde sus!";
msg[24] = "Bir sözü söyleyecegin zaman düsün... Söylemedigin zaman mes'ul olacaksan söyle... Aksi halde sus!";
msg[25] = "Gerçek dost, arkadasinsn kusurunu görünce onu uyarir. Fakat bu kusurlari baskalarina açiklamaz";
msg[26] = "Gerçek dost, arkadasinsn kusurunu görünce onu uyarir. Fakat bu kusurlari baskalarina açiklamaz";
msg[27] = "Gerçek dost, arkadasinsn kusurunu görünce onu uyarir. Fakat bu kusurlari baskalarina açiklamaz";
msg[28] = "Gerçek dost, arkadasinsn kusurunu görünce onu uyarir. Fakat bu kusurlari baskalarina açiklamaz";
msg[29] = "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz";
msg[30] = "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz";
msg[31] = "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz";
msg[32] = "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz";
msg[33] = "Kendini hak ile mesgul etmezsen, batil seni isgal eder.";
msg[34] = "Kendini hak ile mesgul etmezsen, batil seni isgal eder.";
msg[35] = "Kendini hak ile mesgul etmezsen, batil seni isgal eder.";
msg[36] = "Kendini hak ile mesgul etmezsen, batil seni isgal eder.";
msg[37] = "Güzel gören güzel düsünür, güzel düsünen hayatindan lezzet alir";
msg[38] = "Güzel gören güzel düsünür, güzel düsünen hayatindan lezzet alir";
msg[39] = "Güzel gören güzel düsünür, güzel düsünen hayatindan lezzet alir";
msg[40] = "Güzel gören güzel düsünür, güzel düsünen hayatindan lezzet alir";
msg[41] = "Kardesinin seni, senin giyabinda nasil anmasini istiyorsan, sen de onu, onun giyabinda öyle an";
msg[42] = "Kardesinin seni, senin giyabinda nasil anmasini istiyorsan, sen de onu, onun giyabinda öyle an";
msg[43] = "Kardesinin seni, senin giyabinda nasil anmasini istiyorsan, sen de onu, onun giyabinda öyle an";
msg[44] = "Kardesinin seni, senin giyabinda nasil anmasini istiyorsan, sen de onu, onun giyabinda öyle an";
msg[45] = "Dostluga yer birakcak kadar savas, Savasa yer birakacak kadar dost ol";
msg[46] = "Dostluga yer birakcak kadar savas, Savasa yer birakacak kadar dost ol";
msg[47] = "Dostluga yer birakcak kadar savas, Savasa yer birakacak kadar dost ol";
msg[48] = "Dostluga yer birakcak kadar savas, Savasa yer birakacak kadar dost ol";
msg[49] = "Ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol";
msg[50] = "Ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol";
msg[51] = "Ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol";
msg[52] = "Ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol";
msg[53] = "Bir kimseyi tanimak istiyorsan, arkadasina bak";
msg[54] = "Bir kimseyi tanimak istiyorsan, arkadasina bak";
msg[55] = "Bir kimseyi tanimak istiyorsan, arkadasina bak";
msg[56] = "Bir kimseyi tanimak istiyorsan, arkadasina bak";
msg[57] = "Boks spor ise, savas olimpiyattir";
msg[58] = "Boks spor ise, savas olimpiyattir";
msg[59] = "Boks spor ise, savas olimpiyattir";
msg[60] = "Boks spor ise, savas olimpiyattir";
msg[61] = "Fazla cikletlerinizi yola atin biraz da arabalar çignesin";
msg[62] = "Fazla cikletlerinizi yola atin biraz da arabalar çignesin";
msg[63] = "Fazla cikletlerinizi yola atin biraz da arabalar çignesin";
msg[64] = "Fazla cikletlerinizi yola atin biraz da arabalar çignesin";
msg[65] = "Seni seviyorum demek o kadar kolay olsaydi, Seni seviyorum demenin hiç bir anlami kalmazdi";
msg[66] = "Seni seviyorum demek o kadar kolay olsaydi, Seni seviyorum demenin hiç bir anlami kalmazdi";
msg[67] = "Seni seviyorum demek o kadar kolay olsaydi, Seni seviyorum demenin hiç bir anlami kalmazdi";
msg[68] = "Seni seviyorum demek o kadar kolay olsaydi, Seni seviyorum demenin hiç bir anlami kalmazdi";
msg[69] = "Zenginin parasi, fakirin çocugu çok olurmus";
msg[70] = "Zenginin parasi, fakirin çocugu çok olurmus";
msg[71] = "Zenginin parasi, fakirin çocugu çok olurmus";
msg[72] = "Zenginin parasi, fakirin çocugu çok olurmus";
msg[73] = "Hayatta en kötü sey merhaba diyip birlesen ellerin elveda diyerek ayrilmasidir";
msg[74] = "Hayatta en kötü sey merhaba diyip birlesen ellerin elveda diyerek ayrilmasidir";
msg[75] = "Hayatta en kötü sey merhaba diyip birlesen ellerin elveda diyerek ayrilmasidir";
msg[76] = "Hayatta en kötü sey merhaba diyip birlesen ellerin elveda diyerek ayrilmasidir";
msg[77] = "Dünyadaki harkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara degersin";
msg[78] = "Dünyadaki harkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara degersin";
msg[79] = "Dünyadaki harkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara degersin";
msg[80] = "Dünyadaki harkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara degersin";
msg[77] = "Sana dünyanin en degerli hediyesini vermek isterdim ama seni sana verememki";
msg[78] = "Sana dünyanin en degerli hediyesini vermek isterdim ama seni sana verememki";
msg[79] = "Sana dünyanin en degerli hediyesini vermek isterdim ama seni sana verememki";
msg[80] = "Sana dünyanin en degerli hediyesini vermek isterdim ama seni sana verememki";
msg[81] = "Ask gecenin kör karanliginda bugulu cama günesi çizebilmektir";
msg[82] = "Ask gecenin kör karanliginda bugulu cama günesi çizebilmektir";
msg[83] = "Ask gecenin kör karanliginda bugulu cama günesi çizebilmektir";
msg[84] = "Ask gecenin kör karanliginda bugulu cama günesi çizebilmektir";
msg[85] = "Gülü gülene, Kalbini sevene ver ki mutlu ol";
msg[86] = "Gülü gülene, Kalbini sevene ver ki mutlu ol";
msg[87] = "Gülü gülene, Kalbini sevene ver ki mutlu ol";
msg[88] = "Gülü gülene, Kalbini sevene ver ki mutlu ol";
msg[89] = "Ask bir elma sekeridir, yersin elinde kazigi kalir";
msg[90] = "Ask bir elma sekeridir, yersin elinde kazigi kalir";
msg[91] = "Ask bir elma sekeridir, yersin elinde kazigi kalir";
msg[92] = "Ask bir elma sekeridir, yersin elinde kazigi kalir";
msg[93] = "Silgi kullanmadan resim çizme sanatina hayat diyoruz";
msg[94] = "Silgi kullanmadan resim çizme sanatina hayat diyoruz";
msg[95] = "Silgi kullanmadan resim çizme sanatina hayat diyoruz";
msg[96] = "Silgi kullanmadan resim çizme sanatina hayat diyoruz";
msg[97] = "Öyle birini sevki asla seni unutmasin";
msg[98] = "Öyle birini sevki asla seni unutmasin";
msg[99] = "Öyle birini sevki asla seni unutmasin";
msg[100] = "Öyle birini sevki asla seni unutmasin";
msg[101] = "Bir öpücük bir kum tanesi ise sana tüm kumsallari hediye ediyorum";
msg[102] = "Bir öpücük bir kum tanesi ise sana tüm kumsallari hediye ediyorum";
msg[103] = "Bir öpücük bir kum tanesi ise sana tüm kumsallari hediye ediyorum";
msg[104] = "Bir öpücük bir kum tanesi ise sana tüm kumsallari hediye ediyorum";
msg[105] = "Kimseye gereginden fazla deger verme, degerin düser ";
msg[106] = "Kimseye gereginden fazla deger verme, degerin düser";
msg[107] = "Kimseye gereginden fazla deger verme, degerin düser";
msg[108] = "Kimseye gereginden fazla deger verme, degerin düser";
msg[109] = "Alip kirsalar sana yazdigim kalemi, kanimla yazarim sana olan sevgimi ";
msg[110] = "Alip kirsalar sana yazdigim kalemi, kanimla yazarim sana olan sevgimi";
msg[111] = "Alip kirsalar sana yazdigim kalemi, kanimla yazarim sana olan sevgimi";
msg[112] = "Alip kirsalar sana yazdigim kalemi, kanimla yazarim sana olan sevgimi";
msg[113] = "Hiç kimse bir arkadas kaybedecek kadar zengin degildir";
msg[114] = "Hiç kimse bir arkadas kaybedecek kadar zengin degildir";
msg[115] = "Hiç kimse bir arkadas kaybedecek kadar zengin degildir";
msg[116] = "Hiç kimse bir arkadas kaybedecek kadar zengin degildir";
msg[117] = "Ask öyle bir cennetin anahtaridir ki, orada cehennemdekilerden pek az sey eksiktir ";
msg[118] = "Ask öyle bir cennetin anahtaridir ki, orada cehennemdekilerden pek az sey eksiktir";
msg[119] = "Ask öyle bir cennetin anahtaridir ki, orada cehennemdekilerden pek az sey eksiktir";
msg[120] = "Ask öyle bir cennetin anahtaridir ki, orada cehennemdekilerden pek az sey eksiktir";
msg[121] = "Sorunlarini çözmek için kendinden badkasindan medet ummadigin zaman özgürsün demektir";
msg[122] = "Sorunlarini çözmek için kendinden badkasindan medet ummadigin zaman özgürsün demektir";
msg[123] = "Sorunlarini çözmek için kendinden badkasindan medet ummadigin zaman özgürsün demektir";
msg[124] = "Sorunlarini çözmek için kendinden badkasindan medet ummadigin zaman özgürsün demektir";
msg[125] = "Vur hançeri kalbime kana bulansin, fakat fazla derine inme orada sen varsin";
msg[126] = "Vur hançeri kalbime kana bulansin, fakat fazla derine inme orada sen varsin";
msg[127] = "Vur hançeri kalbime kana bulansin, fakat fazla derine inme orada sen varsin";
msg[128] = "Vur hançeri kalbime kana bulansin, fakat fazla derine inme orada sen varsin";
msg[129] = "SevdiGinizi yitirmek sevginin Simdi yasanmasi gerektigini ögrenmenin acimasiz bir yoludur ";
msg[130] = "SevdiGinizi yitirmek sevginin Simdi yasanmasi gerektigini ögrenmenin acimasiz bir yoludur";
msg[131] = "SevdiGinizi yitirmek sevginin Simdi yasanmasi gerektigini ögrenmenin acimasiz bir yoludur";
msg[132] = "SevdiGinizi yitirmek sevginin Simdi yasanmasi gerektigini ögrenmenin acimasiz bir yoludur";
msg[133] = "Sen dudaklarimda hece olsaydin, seni kaybetmemek için hiç konusmazdim ";
msg[134] = "Sen dudaklarimda hece olsaydin, seni kaybetmemek için hiç konusmazdim";
msg[135] = "Sen dudaklarimda hece olsaydin, seni kaybetmemek için hiç konusmazdim";
msg[136] = "Sen dudaklarimda hece olsaydin, seni kaybetmemek için hiç konusmazdim";
msg[137] = "Hatirlanmak dogmak kadar güzelse, unutulmak ölmek kadar acidir";
msg[138] = "Hatirlanmak dogmak kadar güzelse, unutulmak ölmek kadar acidir";
msg[139] = "Hatirlanmak dogmak kadar güzelse, unutulmak ölmek kadar acidir";
msg[140] = "Hatirlanmak dogmak kadar güzelse, unutulmak ölmek kadar acidir";
msg[141] = "Servetin bütün kudreti aski teslim alamaz intikam sapsiz bir kilica benzer, kullanani da kurbanida keser ";
msg[142] = "Servetin bütün kudreti aski teslim alamaz intikam sapsiz bir kilica benzer, kullanani da kurbanida keser";
msg[143] = "Servetin bütün kudreti aski teslim alamaz intikam sapsiz bir kilica benzer, kullanani da kurbanida keser";
msg[144] = "Servetin bütün kudreti aski teslim alamaz intikam sapsiz bir kilica benzer, kullanani da kurbanida keser";
msg[145] = "Sevgi insanin yüreginde dogustan varolan bir duygudur ";
msg[146] = "Sevgi insanin yüreginde dogustan varolan bir duygudur";
msg[147] = "Sevgi insanin yüreginde dogustan varolan bir duygudur";
msg[148] = "Sevgi insanin yüreginde dogustan varolan bir duygudur";
msg[149] = "Yalan her an yikilmaya mahkum bir siginaktir ";
msg[150] = "Yalan her an yikilmaya mahkum bir siginaktir";
msg[151] = "Yalan her an yikilmaya mahkum bir siginaktir";
msg[152] = "Yalan her an yikilmaya mahkum bir siginaktir";
msg[153] = "Hiç bir kalp zorla elde edilemez";
msg[154] = "Hiç bir kalp zorla elde edilemez";
msg[155] = "Hiç bir kalp zorla elde edilemez";
msg[156] = "Hiç bir kalp zorla elde edilemez";
msg[157] = "Sev! Öyle sevki, bulamaszn sende bir zerre gurur, gururun oldugu yerde sevgiler son bulur ";
msg[158] = "Sev! Öyle sevki, bulamaszn sende bir zerre gurur, gururun oldugu yerde sevgiler son bulur";
msg[159] = "Sev! Öyle sevki, bulamaszn sende bir zerre gurur, gururun oldugu yerde sevgiler son bulur";
msg[160] = "Sev! Öyle sevki, bulamaszn sende bir zerre gurur, gururun oldugu yerde sevgiler son bulur";
msg[161] = "Basari yolun basinda, ona kosmak için kendini engelleme";
msg[162] = "Basari yolun basinda, ona kosmak için kendini engelleme";
msg[163] = "Basari yolun basinda, ona kosmak için kendini engelleme";
msg[164] = "Basari yolun basinda, ona kosmak için kendini engelleme";
msg[165] = "Askin en güzel yani, çocukça hatalari bile güzel kilmasidir ";
msg[166] = "Askin en güzel yani, çocukça hatalari bile güzel kilmasidir";
msg[167] = "Askin en güzel yani, çocukça hatalari bile güzel kilmasidir";
msg[168] = "Askin en güzel yani, çocukça hatalari bile güzel kilmasidir";
msg[169] = "Bana asik olmani emredemem, ask kimsenin kölesi degildir";
msg[170] = "Bana asik olmani emredemem, ask kimsenin kölesi degildir";
msg[171] = "Bana asik olmani emredemem, ask kimsenin kölesi degildir";
msg[172] = "Bana asik olmani emredemem, ask kimsenin kölesi degildir";
msg[173] = "Günes her zaman yeni umutlarla dogar, sönen umutlarla batar ";
msg[174] = "Günes her zaman yeni umutlarla dogar, sönen umutlarla batar";
msg[175] = "Günes her zaman yeni umutlarla dogar, sönen umutlarla batar";
msg[176] = "Günes her zaman yeni umutlarla dogar, sönen umutlarla batar";
msg[177] = "Sigaranin dumani yalnizca gerçeklerin üzerini kapar, birde körpe cigerlerinizi ";
msg[178] = "Sigaranin dumani yalnizca gerçeklerin üzerini kapar, birde körpe cigerlerinizi";
msg[179] = "Sigaranin dumani yalnizca gerçeklerin üzerini kapar, birde körpe cigerlerinizi";
msg[180] = "Sigaranin dumani yalnizca gerçeklerin üzerini kapar, birde körpe cigerlerinizi";
msg[181] = "Her gecenin ardindan yine sabah olur Bütün gün uyudugum için bana uykucu diyorlar.";
msg[182] = "Her gecenin ardindan yine sabah olur Bütün gün uyudugum için bana uykucu diyorlar";
msg[183] = "Her gecenin ardindan yine sabah olur Bütün gün uyudugum için bana uykucu diyorlar";
msg[184] = "Her gecenin ardindan yine sabah olur Bütün gün uyudugum için bana uykucu diyorlar";
msg[185] = "Çakirma bebegim seni rüyamda gördügümü bilmiyorlar";
msg[186] = "Çakirma bebegim seni rüyamda gördügümü bilmiyorlar";
msg[187] = "Çakirma bebegim seni rüyamda gördügümü bilmiyorlar";
msg[188] = "Çakirma bebegim seni rüyamda gördügümü bilmiyorlar";
msg[189] = "Sana dünyada en sevdigim seyi vermek isterdim, ama seni sana verememki ";
msg[190] = "Sana dünyada en sevdigim seyi vermek isterdim, ama seni sana verememki";
msg[191] = "Sana dünyada en sevdigim seyi vermek isterdim, ama seni sana verememki";
msg[192] = "Sana dünyada en sevdigim seyi vermek isterdim, ama seni sana verememki";
msg[193] = "Durmasini bilin, yoksa degerli olan hiç bir Sey size yetisemez ";
msg[194] = "Durmasini bilin, yoksa degerli olan hiç bir Sey size yetisemez";
msg[195] = "Durmasini bilin, yoksa degerli olan hiç bir Sey size yetisemez";
msg[196] = "Durmasini bilin, yoksa degerli olan hiç bir Sey size yetisemez";
msg[197] = "Beni, bir dakika degil, bir saniye degil, bir saniyenin onda biri kadar sev...";
msg[198] = "Beni, bir dakika degil, bir saniye degil, bir saniyenin onda biri kadar sev...";
msg[199] = "Beni, bir dakika degil, bir saniye degil, bir saniyenin onda biri kadar sev...";
msg[200] = "Beni, bir dakika degil, bir saniye degil, bir saniyenin onda biri kadar sev...";
msg[201] = "Bir yil degil, on yil degil, bin yil mesut olurum";
msg[202] = "Bir yil degil, on yil degil, bin yil mesut olurum";
msg[203] = "Bir yil degil, on yil degil, bin yil mesut olurum";
msg[204] = "Bir yil degil, on yil degil, bin yil mesut olurum";
msg[205] = "Insanlara akillari derecesinde söz söylenmelidir ";
msg[206] = "Insanlara akillari derecesinde söz söylenmelidir";
msg[207] = "Insanlara akillari derecesinde söz söylenmelidir";
msg[208] = "Insanlara akillari derecesinde söz söylenmelidir";
msg[209] = "Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karsindakinin anlayabildigi kadardir ";
msg[210] = "Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karsindakinin anlayabildigi kadardir";
msg[211] = "Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karsindakinin anlayabildigi kadardir";
msg[212] = "Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karsindakinin anlayabildigi kadardir";
msg[213] = "Ögrenciyi altin siraya koymuslar illede tenefüs demis";
msg[214] = "Ögrenciyi altin siraya koymuslar illede tenefüs demis";
msg[215] = "Ögrenciyi altin siraya koymuslar illede tenefüs demis";
msg[216] = "Ögrenciyi altin siraya koymuslar illede tenefüs demis";
msg[217] = "Insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken, ayaklarinin altinda ezilen papatyalarin farkina varmaz çogu zaman";
msg[218] = "Insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken, ayaklarinin altinda ezilen papatyalarin farkina varmaz çogu zaman";
msg[219] = "Insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken, ayaklarinin altinda ezilen papatyalarin farkina varmaz çogu zaman";
msg[220] = "Insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken, ayaklarinin altinda ezilen papatyalarin farkina varmaz çogu zaman";
msg[221] = "Dal rüzgari affetse de kirilmistir bir kere Maksat bir sevgili ugrunda ölmek degil, ugrunda ölünecek sevgili bulmaktir";
msg[222] = "Dal rüzgari affetse de kirilmistir bir kere Maksat bir sevgili ugrunda ölmek degil, ugrunda ölünecek sevgili bulmaktir";
msg[223] = "Dal rüzgari affetse de kirilmistir bir kere Maksat bir sevgili ugrunda ölmek degil, ugrunda ölünecek sevgili bulmaktir";
msg[224] = "Dal rüzgari affetse de kirilmistir bir kere Maksat bir sevgili ugrunda ölmek degil, ugrunda ölünecek sevgili bulmaktir";
msg[225] = "Askta gösterilmesi gereken saygi, ayrilik gününde ondan nefret etmemektir ";
msg[226] = "Askta gösterilmesi gereken saygi, ayrilik gününde ondan nefret etmemektir";
msg[227] = "Askta gösterilmesi gereken saygi, ayrilik gününde ondan nefret etmemektir";
msg[228] = "Askta gösterilmesi gereken saygi, ayrilik gününde ondan nefret etmemektir";
msg[229] = "Sevdiklerini elde etmeye degil, elde ettiklerini sevmeye çalis Ayrilik bile aglardi, ayriligi yasasaydi ";
msg[230] = "Sevdiklerini elde etmeye degil, elde ettiklerini sevmeye çalis Ayrilik bile aglardi, ayriligi yasasaydi";
msg[231] = "Sevdiklerini elde etmeye degil, elde ettiklerini sevmeye çalis Ayrilik bile aglardi, ayriligi yasasaydi";
msg[232] = "Sevdiklerini elde etmeye degil, elde ettiklerini sevmeye çalis Ayrilik bile aglardi, ayriligi yasasaydi ";
msg[233] = "Eller bana kalpsizsin diyorlar, dogru çünkü kalbimin sende oldugunu bilmiyorlar ";
msg[234] = "Eller bana kalpsizsin diyorlar, dogru çünkü kalbimin sende oldugunu bilmiyorlar";
msg[235] = "Eller bana kalpsizsin diyorlar, dogru çünkü kalbimin sende oldugunu bilmiyorlar";
msg[236] = "Eller bana kalpsizsin diyorlar, dogru çünkü kalbimin sende oldugunu bilmiyorlar";
msg[237] = "Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim";
msg[238] = "Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim";
msg[239] = "Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim";
function Tip_des_Tages() {
document.write(msg[today]);
}
// Ende -->
</script></font> [/HTML]
__________________ Fidan besle, gariban besle, çocuk besle ama kin besleme! İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
Konu islamboy_84 tarafından (24.02.2005 Saat 08:32 ) değiştirilmiştir..
|