|
..::ISLAMBOY::.
Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
|
Selam
simdi anladigima kadar
Benim scriptimde
function Tip_des_Tages() {
document.write(msg[today]);
}
// Ende -->
Senin yazdigina degistirmem lazim
dogru mu böyle
[HTML]
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Anfang
var msg = new Array();
Stamp = new Date();
today = Stamp.getDate();
msg[1] = "Haksizligin önünde egilmeyiniz, zira hakkinizla beraber ?erefinizi de kaybedersiniz. ";
msg[2] = "Haksizligin önünde egilmeyiniz, zira hakkinizla beraber ?erefinizi de kaybedersiniz. ";
msg[3] = "Haksizligin önünde egilmeyiniz, zira hakkinizla beraber ?erefinizi de kaybedersiniz. ";
msg[4] = "Haksizligin önünde egilmeyiniz, zira hakkinizla beraber ?erefinizi de kaybedersiniz. ";
msg[5] = "Özü dogru olanin sözü de dogru olur";
msg[6] = "Özü dogru olanin sözü de dogru olur";
msg[7] = "Özü dogru olanin sözü de dogru olur";
msg[8] = "Özü dogru olanin sözü de dogru olur";
msg[9] = "Ilimsiz ibadette, tefekkürsüz Kur'an tilavetinde hayir yoktur";
msg[10] = "Ilimsiz ibadette, tefekkürsüz Kur'an tilavetinde hayir yoktur";
msg[11] = "Ilimsiz ibadette, tefekkürsüz Kur'an tilavetinde hayir yoktur";
msg[12] = "Ilimsiz ibadette, tefekkürsüz Kur'an tilavetinde hayir yoktur";
msg[13] = "Gözü haramdan korumak ne güzel sehvet perdesidir";
msg[14] = "Gözü haramdan korumak ne güzel sehvet perdesidir";
msg[15] = "Gözü haramdan korumak ne güzel sehvet perdesidir";
msg[16] = "Gözü haramdan korumak ne güzel sehvet perdesidir";
msg[17] = "Bir insan kendini yüksek görme, hirs ve sehvet konusurken sogan gibi kokar";
msg[18] = "Bir insan kendini yüksek görme, hirs ve sehvet konusurken sogan gibi kokar";
msg[19] = "Bir insan kendini yüksek görme, hirs ve sehvet konusurken sogan gibi kokar";
msg[20] = "Bir insan kendini yüksek görme, hirs ve sehvet konusurken sogan gibi kokar";
msg[21] = "Bir sözü söyleyecegin zaman düsün... Söylemedigin zaman mes'ul olacaksan söyle... Aksi halde sus! ";
msg[22] = "Bir sözü söyleyecegin zaman düsün... Söylemedigin zaman mes'ul olacaksan söyle... Aksi halde sus!";
msg[23] = "Bir sözü söyleyecegin zaman düsün... Söylemedigin zaman mes'ul olacaksan söyle... Aksi halde sus!";
msg[24] = "Bir sözü söyleyecegin zaman düsün... Söylemedigin zaman mes'ul olacaksan söyle... Aksi halde sus!";
msg[25] = "Gerçek dost, arkadasinsn kusurunu görünce onu uyarir. Fakat bu kusurlari baskalarina açiklamaz";
msg[26] = "Gerçek dost, arkadasinsn kusurunu görünce onu uyarir. Fakat bu kusurlari baskalarina açiklamaz";
msg[27] = "Gerçek dost, arkadasinsn kusurunu görünce onu uyarir. Fakat bu kusurlari baskalarina açiklamaz";
msg[28] = "Gerçek dost, arkadasinsn kusurunu görünce onu uyarir. Fakat bu kusurlari baskalarina açiklamaz";
msg[29] = "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz";
msg[30] = "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz";
msg[31] = "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz";
msg[32] = "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz";
msg[33] = "Kendini hak ile mesgul etmezsen, batil seni isgal eder.";
msg[34] = "Kendini hak ile mesgul etmezsen, batil seni isgal eder.";
msg[35] = "Kendini hak ile mesgul etmezsen, batil seni isgal eder.";
msg[36] = "Kendini hak ile mesgul etmezsen, batil seni isgal eder.";
msg[37] = "Güzel gören güzel düsünür, güzel düsünen hayatindan lezzet alir";
msg[38] = "Güzel gören güzel düsünür, güzel düsünen hayatindan lezzet alir";
msg[39] = "Güzel gören güzel düsünür, güzel düsünen hayatindan lezzet alir";
msg[40] = "Güzel gören güzel düsünür, güzel düsünen hayatindan lezzet alir";
msg[41] = "Kardesinin seni, senin giyabinda nasil anmasini istiyorsan, sen de onu, onun giyabinda öyle an";
msg[42] = "Kardesinin seni, senin giyabinda nasil anmasini istiyorsan, sen de onu, onun giyabinda öyle an";
msg[43] = "Kardesinin seni, senin giyabinda nasil anmasini istiyorsan, sen de onu, onun giyabinda öyle an";
msg[44] = "Kardesinin seni, senin giyabinda nasil anmasini istiyorsan, sen de onu, onun giyabinda öyle an";
msg[45] = "Dostluga yer birakcak kadar savas, Savasa yer birakacak kadar dost ol";
msg[46] = "Dostluga yer birakcak kadar savas, Savasa yer birakacak kadar dost ol";
msg[47] = "Dostluga yer birakcak kadar savas, Savasa yer birakacak kadar dost ol";
msg[48] = "Dostluga yer birakcak kadar savas, Savasa yer birakacak kadar dost ol";
msg[49] = "Ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol";
msg[50] = "Ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol";
msg[51] = "Ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol";
msg[52] = "Ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol";
msg[53] = "Bir kimseyi tanimak istiyorsan, arkadasina bak";
msg[54] = "Bir kimseyi tanimak istiyorsan, arkadasina bak";
msg[55] = "Bir kimseyi tanimak istiyorsan, arkadasina bak";
msg[56] = "Bir kimseyi tanimak istiyorsan, arkadasina bak";
msg[57] = "Boks spor ise, savas olimpiyattir";
msg[58] = "Boks spor ise, savas olimpiyattir";
msg[59] = "Boks spor ise, savas olimpiyattir";
msg[60] = "Boks spor ise, savas olimpiyattir";
msg[61] = "Fazla cikletlerinizi yola atin biraz da arabalar çignesin";
msg[62] = "Fazla cikletlerinizi yola atin biraz da arabalar çignesin";
msg[63] = "Fazla cikletlerinizi yola atin biraz da arabalar çignesin";
msg[64] = "Fazla cikletlerinizi yola atin biraz da arabalar çignesin";
msg[65] = "Seni seviyorum demek o kadar kolay olsaydi, Seni seviyorum demenin hiç bir anlami kalmazdi";
msg[66] = "Seni seviyorum demek o kadar kolay olsaydi, Seni seviyorum demenin hiç bir anlami kalmazdi";
msg[67] = "Seni seviyorum demek o kadar kolay olsaydi, Seni seviyorum demenin hiç bir anlami kalmazdi";
msg[68] = "Seni seviyorum demek o kadar kolay olsaydi, Seni seviyorum demenin hiç bir anlami kalmazdi";
msg[69] = "Zenginin parasi, fakirin çocugu çok olurmus";
msg[70] = "Zenginin parasi, fakirin çocugu çok olurmus";
msg[71] = "Zenginin parasi, fakirin çocugu çok olurmus";
msg[72] = "Zenginin parasi, fakirin çocugu çok olurmus";
msg[73] = "Hayatta en kötü sey merhaba diyip birlesen ellerin elveda diyerek ayrilmasidir";
msg[74] = "Hayatta en kötü sey merhaba diyip birlesen ellerin elveda diyerek ayrilmasidir";
msg[75] = "Hayatta en kötü sey merhaba diyip birlesen ellerin elveda diyerek ayrilmasidir";
msg[76] = "Hayatta en kötü sey merhaba diyip birlesen ellerin elveda diyerek ayrilmasidir";
msg[77] = "Dünyadaki harkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara degersin";
msg[78] = "Dünyadaki harkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara degersin";
msg[79] = "Dünyadaki harkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara degersin";
msg[80] = "Dünyadaki harkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara degersin";
msg[77] = "Sana dünyanin en degerli hediyesini vermek isterdim ama seni sana verememki";
msg[78] = "Sana dünyanin en degerli hediyesini vermek isterdim ama seni sana verememki";
msg[79] = "Sana dünyanin en degerli hediyesini vermek isterdim ama seni sana verememki";
msg[80] = "Sana dünyanin en degerli hediyesini vermek isterdim ama seni sana verememki";
msg[81] = "Ask gecenin kör karanliginda bugulu cama günesi çizebilmektir";
msg[82] = "Ask gecenin kör karanliginda bugulu cama günesi çizebilmektir";
msg[83] = "Ask gecenin kör karanliginda bugulu cama günesi çizebilmektir";
msg[84] = "Ask gecenin kör karanliginda bugulu cama günesi çizebilmektir";
msg[85] = "Gülü gülene, Kalbini sevene ver ki mutlu ol";
msg[86] = "Gülü gülene, Kalbini sevene ver ki mutlu ol";
msg[87] = "Gülü gülene, Kalbini sevene ver ki mutlu ol";
msg[88] = "Gülü gülene, Kalbini sevene ver ki mutlu ol";
msg[89] = "Ask bir elma sekeridir, yersin elinde kazigi kalir";
msg[90] = "Ask bir elma sekeridir, yersin elinde kazigi kalir";
msg[91] = "Ask bir elma sekeridir, yersin elinde kazigi kalir";
msg[92] = "Ask bir elma sekeridir, yersin elinde kazigi kalir";
msg[93] = "Silgi kullanmadan resim çizme sanatina hayat diyoruz";
msg[94] = "Silgi kullanmadan resim çizme sanatina hayat diyoruz";
msg[95] = "Silgi kullanmadan resim çizme sanatina hayat diyoruz";
msg[96] = "Silgi kullanmadan resim çizme sanatina hayat diyoruz";
msg[97] = "Öyle birini sevki asla seni unutmasin";
msg[98] = "Öyle birini sevki asla seni unutmasin";
msg[99] = "Öyle birini sevki asla seni unutmasin";
msg[100] = "Öyle birini sevki asla seni unutmasin";
msg[101] = "Bir öpücük bir kum tanesi ise sana tüm kumsallari hediye ediyorum";
msg[102] = "Bir öpücük bir kum tanesi ise sana tüm kumsallari hediye ediyorum";
msg[103] = "Bir öpücük bir kum tanesi ise sana tüm kumsallari hediye ediyorum";
msg[104] = "Bir öpücük bir kum tanesi ise sana tüm kumsallari hediye ediyorum";
msg[105] = "Kimseye gereginden fazla deger verme, degerin düser ";
msg[106] = "Kimseye gereginden fazla deger verme, degerin düser";
msg[107] = "Kimseye gereginden fazla deger verme, degerin düser";
msg[108] = "Kimseye gereginden fazla deger verme, degerin düser";
msg[109] = "Alip kirsalar sana yazdigim kalemi, kanimla yazarim sana olan sevgimi ";
msg[110] = "Alip kirsalar sana yazdigim kalemi, kanimla yazarim sana olan sevgimi";
msg[111] = "Alip kirsalar sana yazdigim kalemi, kanimla yazarim sana olan sevgimi";
msg[112] = "Alip kirsalar sana yazdigim kalemi, kanimla yazarim sana olan sevgimi";
msg[113] = "Hiç kimse bir arkadas kaybedecek kadar zengin degildir";
msg[114] = "Hiç kimse bir arkadas kaybedecek kadar zengin degildir";
msg[115] = "Hiç kimse bir arkadas kaybedecek kadar zengin degildir";
msg[116] = "Hiç kimse bir arkadas kaybedecek kadar zengin degildir";
msg[117] = "Ask öyle bir cennetin anahtaridir ki, orada cehennemdekilerden pek az sey eksiktir ";
msg[118] = "Ask öyle bir cennetin anahtaridir ki, orada cehennemdekilerden pek az sey eksiktir";
msg[119] = "Ask öyle bir cennetin anahtaridir ki, orada cehennemdekilerden pek az sey eksiktir";
msg[120] = "Ask öyle bir cennetin anahtaridir ki, orada cehennemdekilerden pek az sey eksiktir";
msg[121] = "Sorunlarini çözmek için kendinden badkasindan medet ummadigin zaman özgürsün demektir";
msg[122] = "Sorunlarini çözmek için kendinden badkasindan medet ummadigin zaman özgürsün demektir";
msg[123] = "Sorunlarini çözmek için kendinden badkasindan medet ummadigin zaman özgürsün demektir";
msg[124] = "Sorunlarini çözmek için kendinden badkasindan medet ummadigin zaman özgürsün demektir";
msg[125] = "Vur hançeri kalbime kana bulansin, fakat fazla derine inme orada sen varsin";
msg[126] = "Vur hançeri kalbime kana bulansin, fakat fazla derine inme orada sen varsin";
msg[127] = "Vur hançeri kalbime kana bulansin, fakat fazla derine inme orada sen varsin";
msg[128] = "Vur hançeri kalbime kana bulansin, fakat fazla derine inme orada sen varsin";
msg[129] = "SevdiGinizi yitirmek sevginin Simdi yasanmasi gerektigini ögrenmenin acimasiz bir yoludur ";
msg[130] = "SevdiGinizi yitirmek sevginin Simdi yasanmasi gerektigini ögrenmenin acimasiz bir yoludur";
msg[131] = "SevdiGinizi yitirmek sevginin Simdi yasanmasi gerektigini ögrenmenin acimasiz bir yoludur";
msg[132] = "SevdiGinizi yitirmek sevginin Simdi yasanmasi gerektigini ögrenmenin acimasiz bir yoludur";
msg[133] = "Sen dudaklarimda hece olsaydin, seni kaybetmemek için hiç konusmazdim ";
msg[134] = "Sen dudaklarimda hece olsaydin, seni kaybetmemek için hiç konusmazdim";
msg[135] = "Sen dudaklarimda hece olsaydin, seni kaybetmemek için hiç konusmazdim";
msg[136] = "Sen dudaklarimda hece olsaydin, seni kaybetmemek için hiç konusmazdim";
msg[137] = "Hatirlanmak dogmak kadar güzelse, unutulmak ölmek kadar acidir";
msg[138] = "Hatirlanmak dogmak kadar güzelse, unutulmak ölmek kadar acidir";
msg[139] = "Hatirlanmak dogmak kadar güzelse, unutulmak ölmek kadar acidir";
msg[140] = "Hatirlanmak dogmak kadar güzelse, unutulmak ölmek kadar acidir";
msg[141] = "Servetin bütün kudreti aski teslim alamaz intikam sapsiz bir kilica benzer, kullanani da kurbanida keser ";
msg[142] = "Servetin bütün kudreti aski teslim alamaz intikam sapsiz bir kilica benzer, kullanani da kurbanida keser";
msg[143] = "Servetin bütün kudreti aski teslim alamaz intikam sapsiz bir kilica benzer, kullanani da kurbanida keser";
msg[144] = "Servetin bütün kudreti aski teslim alamaz intikam sapsiz bir kilica benzer, kullanani da kurbanida keser";
msg[145] = "Sevgi insanin yüreginde dogustan varolan bir duygudur ";
msg[146] = "Sevgi insanin yüreginde dogustan varolan bir duygudur";
msg[147] = "Sevgi insanin yüreginde dogustan varolan bir duygudur";
msg[148] = "Sevgi insanin yüreginde dogustan varolan bir duygudur";
msg[149] = "Yalan her an yikilmaya mahkum bir siginaktir ";
msg[150] = "Yalan her an yikilmaya mahkum bir siginaktir";
msg[151] = "Yalan her an yikilmaya mahkum bir siginaktir";
msg[152] = "Yalan her an yikilmaya mahkum bir siginaktir";
msg[153] = "Hiç bir kalp zorla elde edilemez";
msg[154] = "Hiç bir kalp zorla elde edilemez";
msg[155] = "Hiç bir kalp zorla elde edilemez";
msg[156] = "Hiç bir kalp zorla elde edilemez";
msg[157] = "Sev! Öyle sevki, bulamaszn sende bir zerre gurur, gururun oldugu yerde sevgiler son bulur ";
msg[158] = "Sev! Öyle sevki, bulamaszn sende bir zerre gurur, gururun oldugu yerde sevgiler son bulur";
msg[159] = "Sev! Öyle sevki, bulamaszn sende bir zerre gurur, gururun oldugu yerde sevgiler son bulur";
msg[160] = "Sev! Öyle sevki, bulamaszn sende bir zerre gurur, gururun oldugu yerde sevgiler son bulur";
msg[161] = "Basari yolun basinda, ona kosmak için kendini engelleme";
msg[162] = "Basari yolun basinda, ona kosmak için kendini engelleme";
msg[163] = "Basari yolun basinda, ona kosmak için kendini engelleme";
msg[164] = "Basari yolun basinda, ona kosmak için kendini engelleme";
msg[165] = "Askin en güzel yani, çocukça hatalari bile güzel kilmasidir ";
msg[166] = "Askin en güzel yani, çocukça hatalari bile güzel kilmasidir";
msg[167] = "Askin en güzel yani, çocukça hatalari bile güzel kilmasidir";
msg[168] = "Askin en güzel yani, çocukça hatalari bile güzel kilmasidir";
msg[169] = "Bana asik olmani emredemem, ask kimsenin kölesi degildir";
msg[170] = "Bana asik olmani emredemem, ask kimsenin kölesi degildir";
msg[171] = "Bana asik olmani emredemem, ask kimsenin kölesi degildir";
msg[172] = "Bana asik olmani emredemem, ask kimsenin kölesi degildir";
msg[173] = "Günes her zaman yeni umutlarla dogar, sönen umutlarla batar ";
msg[174] = "Günes her zaman yeni umutlarla dogar, sönen umutlarla batar";
msg[175] = "Günes her zaman yeni umutlarla dogar, sönen umutlarla batar";
msg[176] = "Günes her zaman yeni umutlarla dogar, sönen umutlarla batar";
msg[177] = "Sigaranin dumani yalnizca gerçeklerin üzerini kapar, birde körpe cigerlerinizi ";
msg[178] = "Sigaranin dumani yalnizca gerçeklerin üzerini kapar, birde körpe cigerlerinizi";
msg[179] = "Sigaranin dumani yalnizca gerçeklerin üzerini kapar, birde körpe cigerlerinizi";
msg[180] = "Sigaranin dumani yalnizca gerçeklerin üzerini kapar, birde körpe cigerlerinizi";
msg[181] = "Her gecenin ardindan yine sabah olur Bütün gün uyudugum için bana uykucu diyorlar.";
msg[182] = "Her gecenin ardindan yine sabah olur Bütün gün uyudugum için bana uykucu diyorlar";
msg[183] = "Her gecenin ardindan yine sabah olur Bütün gün uyudugum için bana uykucu diyorlar";
msg[184] = "Her gecenin ardindan yine sabah olur Bütün gün uyudugum için bana uykucu diyorlar";
msg[185] = "Çakirma bebegim seni rüyamda gördügümü bilmiyorlar";
msg[186] = "Çakirma bebegim seni rüyamda gördügümü bilmiyorlar";
msg[187] = "Çakirma bebegim seni rüyamda gördügümü bilmiyorlar";
msg[188] = "Çakirma bebegim seni rüyamda gördügümü bilmiyorlar";
msg[189] = "Sana dünyada en sevdigim seyi vermek isterdim, ama seni sana verememki ";
msg[190] = "Sana dünyada en sevdigim seyi vermek isterdim, ama seni sana verememki";
msg[191] = "Sana dünyada en sevdigim seyi vermek isterdim, ama seni sana verememki";
msg[192] = "Sana dünyada en sevdigim seyi vermek isterdim, ama seni sana verememki";
msg[193] = "Durmasini bilin, yoksa degerli olan hiç bir Sey size yetisemez ";
msg[194] = "Durmasini bilin, yoksa degerli olan hiç bir Sey size yetisemez";
msg[195] = "Durmasini bilin, yoksa degerli olan hiç bir Sey size yetisemez";
msg[196] = "Durmasini bilin, yoksa degerli olan hiç bir Sey size yetisemez";
msg[197] = "Beni, bir dakika degil, bir saniye degil, bir saniyenin onda biri kadar sev...";
msg[198] = "Beni, bir dakika degil, bir saniye degil, bir saniyenin onda biri kadar sev...";
msg[199] = "Beni, bir dakika degil, bir saniye degil, bir saniyenin onda biri kadar sev...";
msg[200] = "Beni, bir dakika degil, bir saniye degil, bir saniyenin onda biri kadar sev...";
msg[201] = "Bir yil degil, on yil degil, bin yil mesut olurum";
msg[202] = "Bir yil degil, on yil degil, bin yil mesut olurum";
msg[203] = "Bir yil degil, on yil degil, bin yil mesut olurum";
msg[204] = "Bir yil degil, on yil degil, bin yil mesut olurum";
msg[205] = "Insanlara akillari derecesinde söz söylenmelidir ";
msg[206] = "Insanlara akillari derecesinde söz söylenmelidir";
msg[207] = "Insanlara akillari derecesinde söz söylenmelidir";
msg[208] = "Insanlara akillari derecesinde söz söylenmelidir";
msg[209] = "Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karsindakinin anlayabildigi kadardir ";
msg[210] = "Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karsindakinin anlayabildigi kadardir";
msg[211] = "Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karsindakinin anlayabildigi kadardir";
msg[212] = "Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karsindakinin anlayabildigi kadardir";
msg[213] = "Ögrenciyi altin siraya koymuslar illede tenefüs demis";
msg[214] = "Ögrenciyi altin siraya koymuslar illede tenefüs demis";
msg[215] = "Ögrenciyi altin siraya koymuslar illede tenefüs demis";
msg[216] = "Ögrenciyi altin siraya koymuslar illede tenefüs demis";
msg[217] = "Insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken, ayaklarinin altinda ezilen papatyalarin farkina varmaz çogu zaman";
msg[218] = "Insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken, ayaklarinin altinda ezilen papatyalarin farkina varmaz çogu zaman";
msg[219] = "Insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken, ayaklarinin altinda ezilen papatyalarin farkina varmaz çogu zaman";
msg[220] = "Insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken, ayaklarinin altinda ezilen papatyalarin farkina varmaz çogu zaman";
msg[221] = "Dal rüzgari affetse de kirilmistir bir kere Maksat bir sevgili ugrunda ölmek degil, ugrunda ölünecek sevgili bulmaktir";
msg[222] = "Dal rüzgari affetse de kirilmistir bir kere Maksat bir sevgili ugrunda ölmek degil, ugrunda ölünecek sevgili bulmaktir";
msg[223] = "Dal rüzgari affetse de kirilmistir bir kere Maksat bir sevgili ugrunda ölmek degil, ugrunda ölünecek sevgili bulmaktir";
msg[224] = "Dal rüzgari affetse de kirilmistir bir kere Maksat bir sevgili ugrunda ölmek degil, ugrunda ölünecek sevgili bulmaktir";
msg[225] = "Askta gösterilmesi gereken saygi, ayrilik gününde ondan nefret etmemektir ";
msg[226] = "Askta gösterilmesi gereken saygi, ayrilik gününde ondan nefret etmemektir";
msg[227] = "Askta gösterilmesi gereken saygi, ayrilik gününde ondan nefret etmemektir";
msg[228] = "Askta gösterilmesi gereken saygi, ayrilik gününde ondan nefret etmemektir";
msg[229] = "Sevdiklerini elde etmeye degil, elde ettiklerini sevmeye çalis Ayrilik bile aglardi, ayriligi yasasaydi ";
msg[230] = "Sevdiklerini elde etmeye degil, elde ettiklerini sevmeye çalis Ayrilik bile aglardi, ayriligi yasasaydi";
msg[231] = "Sevdiklerini elde etmeye degil, elde ettiklerini sevmeye çalis Ayrilik bile aglardi, ayriligi yasasaydi";
msg[232] = "Sevdiklerini elde etmeye degil, elde ettiklerini sevmeye çalis Ayrilik bile aglardi, ayriligi yasasaydi ";
msg[233] = "Eller bana kalpsizsin diyorlar, dogru çünkü kalbimin sende oldugunu bilmiyorlar ";
msg[234] = "Eller bana kalpsizsin diyorlar, dogru çünkü kalbimin sende oldugunu bilmiyorlar";
msg[235] = "Eller bana kalpsizsin diyorlar, dogru çünkü kalbimin sende oldugunu bilmiyorlar";
msg[236] = "Eller bana kalpsizsin diyorlar, dogru çünkü kalbimin sende oldugunu bilmiyorlar";
msg[237] = "Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim";
msg[238] = "Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim";
msg[239] = "Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim";
function Tip_des_Tages() {
var zufallsZahl= Math.round(10*Math.random());
var messageNr = today*zufallsZahl;
if(messageNr>239)
{
document.write(msg[Math.round(messageNr/10)]);
}
else if (messageNr==0)
{