|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız No_Nick |
|
|
|
|
Erkekler hep böyledir demek istemiyorum ama çevremde hep şahit olduğum, hanımları vefat eden beyler daha kısa bir sürede bir başkası ile nikah masasına oturabiliyorlar. Bir çok hanım tanıyorum 3 çoçuğu ile, 1 çoçuğu ile genç yaşta dul kalmış , ama kalan yıllarını evlenmeden, eşine sadık olarak devam ettirmiş ve ettiriyor. Şimdi hepsi torun torba sahibi kadınlar. Bu demek değil ki baylarımız eşlerini sevmemişler, hemen unutmuşlar. Bence bir bayan kendine rahatlıkla bakar. Ama erkeklerin etrafını toplamaya, yemeğini yapmaya, ona destek olmaya, sürekli bir hanım lazım :) O yüzden hemen evleniyorlar... Yoksa hali ahvalleri ortada :) |
|
|
|
|
bence hatalı bi ryorum, cunku kadının evlenmemesi onun olen esine sadakakıtını isbatlamaz, evlenen erkek de evlendigi icin sadaksizlikle suclanmaz
hatta bilakis evlenilmeli, ölenin ardındna , ömrünü yapayalnız gecirmek dogru degil....
turk kadının evlenmemesi daha cok sosyal baskı nedeniyledir. basta evlatları kadının evlenmek istemesini hos karsılamaz.. ama tum evlatlar kendi eşleriyle yuvalarına cekilince zavallı kadıncaz bir basına kalır