| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kumbaraci | | | |
| KAHROLUYORUZ!
Kalmadı vefa,Çoğaldı cefa,Günde bin defa
Kahroluyoruz.
Hep kötü niyet,Bozuk cemiyet,Kalktı emniyet
Kahroluyoruz.
İnsanlık öldü,Sonumuz geldi,Alçak yüceldi.
Kahroluyoruz.
Çoktur zalimler,Azdır halimler,Suskun alimler
Kahroluyoruz.
Riyalı amel,Hep gizli emel,Bozuk bu temel,
Kahroluyoruz.
Dünya hep yalan,arda bu kalan,düdüktür çalan
Kahroluyoruz.
Atıldı mana,Dövülür ana,Kıyılır cana
Kahroluyoruz.
Ecdat horlandı,Geçim zorlandı,Bütçe darlandı
Kahroluyoruz.
Bozuldu düzen,Dünya bir kazan,İnsandır azan
Kahroluyoruz.
Nesil şuursuz,Kalpleri nursuz,Dünya huzursuz
Kahroluyoruz.
Ar edep nerde,Yırtıldı perde,Nimetler yerde
Kahroluyoruz.
Yakındır zeval,Bakarız aval,okuruz maval
Kahroluyoruz.
Mikdat’ım ismen,İşçiyim resmen,Uyansak kısmen
Kahroluyoruz.
Aşik MİKDAT BAL | |
| | |
Değerli miktad kardeşim.
Yanılmıyorsam siz aklı başında olan bir insansız ve yaş bakımından da bayağı büyük ve olgun insan olduğunuza inanıyorum.
Buraya geliniz yazınız çiziniz okunuz.
Ama sizden ricam başkalarının nefsi konularına alet olmayınız.
Bu mesajı buraya geçen aslında siz olduğunuza inanmıyorum.Bu sizden yapılmış bir alınyıdır, olarak düşünmekteyim.
Kumbaracı altında kim yazıyorsa bak kardeşim burada kişiler delikan sitesi adı altında reklam özel mesajları gönderme,
Bu haysiyetsizliği ve çocukluğu artık bırakın adam gibi insan gibi artık büyüyün biraz, hafta sonu evime Telefon geldi bu özel mesajınızdan dolayı.
Kime ne gönderirseniz gönderiniz bundan haberim oluyor,
Allah c.c razı olsun beni tanıyan çok kardeşimiz var bu Forumda.
ve bana Telefon açan kardeşimize de ayrıca teşekkür ederim.
Sizler buna yalaka diyebilirsiniz.Ama bu ise nedir biliyormusunuz.
Telefon açan kişi aynen bana şunu dedi Telefonda,
Bak µmmed biz seni tanıyoruz ama seni tanımayan insanlar mevcut bunlar senin hakkında kötü düşünebilirler onun için haberin olsun bana özel mesaj geldi diyerek haber vermesi.
Sizler biribirinizi çekemeyen çocuklar gibi biribiriniz ile kavga eden ve son derece fitne tohumları ortalığa atan ve bir halt yemeyen bir cüruhsunuz.
Burada kişilerin özeline Mesaj yazıp buradaki insanları kışkırtmayı bırakınız.
Utanmadan sıkılmadan düşman olduğunuz bir Platformun tekniğini kullanarak insanları bana karşı ayaklandırmaya çalışmaktasınız.
Bunu başaramayacaksınız.Cünki sizler dürüst insanlar değilsiniz.
Amacını ve gayesini şaşırmış biz µmmed hakkında ne kadar çok yazar isek o kadar sevaptır, fitnesine düşmüş, ve ne yaptığını bilmeyen insanlarsınız.
Geliyorsunuz buraya bir şiir ekliyor arkada DF de bulunan kişilerin özellerine hakkımda verip veriştiriyorsunuz.
O insanlarda bana Telefon açıyorlar.Bu kadar haysiyetsiz olmaya gerek yok.
Insan bir utanır ya.Bu kadar alçalmanıza gerek yok.
Buraya gelip insan gibi yazacaksanız gelin yazın yoksa gelmeyin buraya benim sizinle uğraşacak zamanım yok.Buradaki insanları rahat bırakın.
Sitenizde ne halt yerseniz yiyin.Ama burada benimde yönetimde bulunduğum bir forumda sizlerin bu şekilde adice arkamdan verip veriştirmeniz.
Ne insanlığa sığar nede müslümanlığa.Buradaki insanları kullanmayı bırakın.
Size zamanında insan gibi bu Forumu olduğu gibi vermek istedim.
Siz ise insan a yakışmayan tavırla yok biz istemiyoruz dediniz.
Size uzattığım elimi geri çevirdiniz.
Sonrada buraya gelip halen ahkam kesiyorsunuz.
Hani birisi birisi yazmıştı ya 3 Maymunlarımı oylayalım.
Emin olunuzki sizler şu an 3 maymunları oynamaktasınız.
Sizin gibi insanlar ile benim işim yok.Sizinde bu Forum ile işiniz olmasın gücünüz yetiyorsa hackleyin lakin buna gücünüz yetmiyorsa kendi üyelerinizi fitneleriniz ile zehirlediğiniz gibi DelikanForum.NET in üyelerini zehirlemeye kalkmayınız nedeni ise buradaki üye Arkadaşlar dünki çocuklar değillerdir.
Son olarak MİKDAT BAL adı altında bu şiiri yazan kişinin aslında MİKDAT BAL olmadığını tahmin ediyorum MİKDAT BAL kardeşin ben 1 tane mesajını okudum şuana kadar ve olgun insan olduğunu tahmin ediyorum.
Bunları buraya yazmamın nedeni ise burada bu kumbaracı ismindeki şahısın başkasın özel mesaj gönderdiğinden dolayıdır.
VB Forumunuz hazırlanıyor yavaş, yavaş açın insanlara yararlı olmaya çalışın.
Birilerini kötülemek ile bir yere varamazsınız.Konunun ilginç olan tarafı ise 30 unu geçmiş çoluğu çocuğu olan kocaman insanlarsınız.
Bu mesajımı şimdi alın aynen değiştirmeden sitenizin baş köşesine ekleyin.
*ayrıca girişini kapattım, ama sorun değil başka isimle üye olup yazabilirsin.
yahu sizde yüz olsa varya,neyse ya insan utanır biraz ya.
Sorun değil burayı üye olmadanda okuyabilirsin laf getirip götürmek için.
** Bu insanlar cidden ne yaptıklarını bilmiyorlar,Site açmışlar Teşekkür ediyorlar birilerine OHA demekden kendimi alamadım o Teşekkür ettiklerinizin hepsine özelden yazınız, Yahu komik olmaya gerek yok.
O kardeşlerimizden birisi bana Telefon açtı sizin onlar unuttu, biz unutmadık dediğiniz insanlardan birisi bana Telefon açtı evime.
Bu kadar komik olmayın ya.Kimin gözünü boyamaya çalışıyorsunuz ya siz.
Bu kadar Ferasetsiz ve basiretsiz olamaz insan, gözüme inanamadım linki görünce.