s.aleyküm kardeşler
ben şöyle bir görüş belirtsem?
mesela desem ki bu lozan barış antlaşması mı yoksa hezimetmi?
devleti kurtaracağız cumhuriyeti kuracağız derken toprak tavizi verdiler ve vatanın kanla alınmış toprağını masada parayla sattılar ve hiçbir cephede başarı gösteremediler bütün vatan işgal altındayken Veliler hakanı cihan padişahı 2.abdulhamid-i veli nin de önceden bildirdiği gibi çanakkalede ve istanbulda ki evliyanın kerameti ve Allahın yardımıyla süngüsüyle savaşıp memleketi kurtaran müslüman subay ve müslüman erleride hiçe sayarak ve tarihini ve ecdadını ve şehidlerin kanlarını umursamayarak sadece kendi zevkini kendi içki ve zinasının serbest olması için laiklik musibetini ülkeye getirdiler. yüzbinlerce alimi asıp kestiler. ve dahi lozan da ki millete açıklanmayan bazı gizli konular.
mesela dediler ki siz laik olursanız siz dinsiz imansız olursanız siz müslümanlıktan vazgeçip gavur gibi yaşarsanız sizi rahat bırakırız. hatta türbeleri bile kapatın ki
allah size yardım ediyor. bundan dolayı
Allah demeyi bile askerlerinize yasak edin dediler. (şu anda kışlalarda
Allah demek suç)
bunlarda tamam dediler. tarihine ecdadına dinine vatanına ve milletine ihanet ederek -doğum günü hediyesi musul kerkük- hep toprakları dağıttılar vatanı kendileri böldüler.
allah hepsini kahretsin sinirden ne yazdığımı bilmiyorum.
zerre kadar imanı olan bu kafirlerden nefret etsin. Allahın laneti o kafirlerin üzerine olsun. hepatit c -karaciğer kanseri- den ölen adam içki içmekten onun bunun karısına kızına tecavüz etmekten onun bunun namusuna göz dikmekten müslüman alimlere ve bilhassa kürtlere soykırım uyguladı.
sonrada eşşek gibi bağıra bağıra geberdi. toprağın kabul etmediği insanı nasıl kabul edersiniz. adamın üstüne 40 ton beton koymuşlar yoksa toprak fırlatıyor.
hayret ediyorum bu adamın neyini seviyorsunuz. niye hürmet ediyorsunuz.
allahın düşmanlarına hürmet etmeyin sevmeyin zalimler olursunuz.
ben böyle
bir adamı tanımıyorum. böyle biri yok.
savaş mavaş kazanmadı. asker savaşırken, o da milletin karısına kızına tecavüz ediyordu fırsattan istifade. sonra lozanda vatanı milleti satıp meşhur oldu.