Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.03.2005, 17:46
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 141
666 Teşekkür 250 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız dilemma
ilgiler sevgiler, o sevgilerin yansıması tavırlar o kadar karsılıklıdır ki....
guzel davranan guzelligi karsısında daha guzelini bulur daha guzeli buldukca daha guzeli verir

ama guzellige guzellk bulamayan elindeki guzellikleri yitiriri, ta ki kısır donguye girer

ben üzülüyorum cevremde gordugum evliliklerin icinin bu kadar bos olmasına, paylasacak bir seyi olmayan insanlara üzülüyorum. paylasacak degeri hayatı olmayan , neyi paylassın? olmayan sevgiyi mi???

gayesiz, dertsiz hayatların derdi kucuk dunyaları oluverir...

ne yazıkki bunlar yazılıp boyle yapılsıun denecek kadar kolay seyler degil.

once zarif bir ruh , sonra o zarif ruhu gorecek zarif ve ehil gozler ister...
Ben kadının yemek yapmasının mecburiyeti olmadığını biliyorum.

Yahu itimat kardeşim bunların hepsi iyi güzelde ben bir kaç bir şey yazayım buraya cidden ilginç konulardan.

Aslında konu kadının kocasına karşı davranışları,

hayat müşterektir derler ya,işte genelde Aile yapısında bu işlemiyor.

Konunuyu bozmadan şunu demek istiyorum,
Bir insan evlendiği vakit evlenmiş olduğu bayan yazılmamış bir defter gibidir hemen hemen, onu evin reisi yazması gerek,

Elbette her iki cinsinde Aile almış olduğu terbiye ve ahlak büyük rol oynamaktadır.Ama yinede genel manada evin hanımına evin erkeği çeki düzen verir derken bayanlar düzensiz insanlardır demek istemiyorum ne demek istediğimi anlıyorsunuz.

Yukarıdaki konular ancak evin reiside tüm sorumluluğunu üstüne aldığı zaman olabilecek bir durum diye düşünmekteyim.

oluyorki evdeki erkek kendini paşalar gibi görünce bu sefer evdekileride köle olarak görmekte ya geçen tesadüfen TV de gördümde baba anneyi dövüyor çocuklara evde resmen ceyran veriyor, sanki evdekiler adamın malıymış gibi kullanıyor.

5 kuruş getirmez eve iş bulursa çalışır kazandığınıda dişarıda başka insanlar ile yer vs.. TV de ki bayan listeyi bir saydı ki tam deshşet ya,

aslında konuda çok önceleri yazılmış bende yeni gördüm.
Adam adamlığını kadında kadınlığını bilecek.

Ama malesef şunu demekden çekinmiyorum ilk önce adam adamlığını bilmesi gerek.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla