Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.2005, 14:12
COcUk

COcUk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Red face Sen hep safak sökmeden uyanirdin

Hayir dostum, unutmadim seni.
Unutmak öyle kolay mi ki?
Nedeni baska sessizligimin...
Sessizligi de sevdigini biliyorum. "Sevdigini sevmek benim olsun" sevgili Dostum.
Simdi biraz yazmak istiyorum.Biraz anlatmak...
Yeni seyler söylemeyecek gerci sözlerim. Bu denli cok özlerken seni, ne yazabilirim ki yeni? Ama sen tekdüzeligi de sevmezsin ki... Belki bu defa "ünlem isaretini"nin yerini degistiririm. Belki de ters ceviririm kelimeleri. Fakat parmaklarim... Yeniden anlatmak icin sana, seni ne cok özledigimi...Iste yine sadece buyüzden basacak tuslara...
Sevgili dostum,
sen ögretmistin bana "sitemsiz sevmeyi"...
Gönlüme zor degil hic sitem etmeden sevmek.
Zira su "sitemsiz beklemek" yok mu...
Bir kez bile: "ah dostum, nicedir bir kez bile gelmedin ya..." diyememek yok mu...
Gögüs kafesimde sizlayip duruyor icinde seni sakladigim et parcasi.
Sensizlik yarim olmak gibi...
Tat vermiyor senden baskasiyla izlemek yildizlari.
Safaklar sensiz öksüz kaldi sanki.
Sen hep safak sökmeden uyanirdin. Kalkar abdest alirdin. Sonra isiklari yakmadan dururdun seccadenin basina. Bir mum isigi yeterdi sana.
Öyle icten... Derinden durusun vardi ki kiyama...
Sessizce izlerdim seni. Senin durdugun gibi dururdum ben de kiyama. Beni duymazdin eminim. Öyle bir icten verirdin ki kendini Allah'a... "Teslim olmak bu" derdim. Her gece seninle birlikte teslim olmaya gelirdim. Sonra sen oturup dua ederdin. Ben de acardim ellerimi. Uzuun uzun dualar... Ne derdin, nasil dua ederdin, ne isterdin sevgili Rabbinden bilmezdim. Ama ben hep sükrederdim. Kendisine asik bir yüregi bana yakin ettigi icin sükrederdim yalnizca O'na. Simdi birsey icin pismanim dostum. Birlikte sessizce yakarisa gectigimiz o güzel safak öncelerinde keske benden hic ayrilmaman icin dua etseymisim.
Simdi etrafimdaki ruhlar günes dogmadan önce, günes dogarken ve günes dogduktan sonra,her sey bittikten sonra yani uyuyor oluyorlar.
Seccademin önünde seccaden bos duruyor biricigim. Biz öyle yalniziz ki...
Günesin dogusu seninle öyle muhtesemdi ki...
Hele batisi... Ortalik kizila her boyanisinda aglardin sen. Simdi oturup benimle kimsenin aglamayisi bir yana, kimseler anlamiyor nicin agladigimi gökyüzünün yanisina.
Söyle beni kim anlar senden gayri?
Kim gözyumar durmadan yaptigim hatalarima...Ki insanlar, hatalarimi bana duyurmak icin yarisir oldular.
Söyle ben sensiz ne yapayim...
Affet dostum, zormus bu sitemsiz beklemek...
Ah dostum, Nicedir bir kez bile gelmedin ya... diyemeden beklemek...