Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.03.2005, 17:37
xman

xman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
3 Teşekkür 2 Mesaja aldı
Lightbulb Milli Takım kararlı !!!

A Milli Futbol Takımı, Arnavutluk ve Gürcistan ile yapacağı 2006 Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarının hazırlıklarına devam ediyor.
Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular, ısınma ve 5'e 2 pas çalışmasının ardından, tam sahada 3 takım halinde taktik çalışması yaptı.

Antrenmanın son bölümünde Emre, Hamit ve Ümit, şut çalışması yaptı.
Milli takım aday kadrosuna dün dahil olan Kürşat, kasığındaki sertlik nedeniyle bugünkü antrenmana katılmadı. Bu futbolcunun durumunun ciddi olmadığı, bugün takımla birlikte çalışabileceği bildirildi.
Milli takım oyuncularından Necati Ateş ve Tuncay Şanlı, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Necati, Arnavutluk ve Gürcistan maçlarının milli takım için dönüm noktası olduğunu belirterek, "Kazanmaktan başka şansımız yok. Arnavutluk maçı sert ve zorlu geçecek. Bu maçı kazanıp, Gürcistan'a moralli gitmek istiyoruz" dedi. Türkiye'nin grupta birincilik şansı olduğunu ifade eden Necati, "Tüm maçlarımızı kazanırsak grubu birinci bitiririz. Birinci olamasak bile ikinci olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Necati, "Forvetler üzerinde stres var. Herkes seçilerek geliyor milli takıma. Hocamız görev verdiğinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi. Tuncay ise, Arnavutluk ve Gürcistan maçlarını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
EMRE: FİNALDE
OYNAMAK İSTERİM
UEFA'dan gelen bir ekip, Şampiyonlar Ligi'nde oynamış milli futbolcularla röportaj yaptı. Yapılan röportajlarda Emre, Şampiyonlar Ligi ile ilgili soruları cevapladı. Emre, Türkiye'de yapılacak final maçında kendi takımı İnter'i görmek istediğini belirterek, "Bu sezon iyi bir grafik yakaladık. Final oynayacağımıza inanıyorum. Diğer finalist Chelsea olabilir" dedi. Emre, bu sezon Şampiyonlar Ligi finalinde forma giymek istediğini söyledi.

PS: Benim düsüncem Ersun Yanal Milli Takimlar Antrenörü oldugu sürece basiri olmayacak , insallah basarili olurda elestirenler yanilirda utanir yaptiklari elestirilerinden dolayi...

Hadi Türkiye yeni Saferle ...
xman isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla