Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.02.2003, 12:17
Cangül

Cangül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Konu: Pazarlama dedigin :)

Atesli köy cocugu sehrin en büyük marketinde ise basvurur. Dünyanin en büyük alisveris merkezinde hersey ama hersey satilmaktadir.
Patron sorar. Daha önce hic saticilik yaptin mi? Evet köyümde bu isi yaptim. Patronun gözü cocugu tutar:
- Iyi yarin basliyorsun.
Ertesi gün aksam olur ve patron cocugu karsisina alir. Evet, bugün kac satis yaptin?? Bir!!!
Ne bir mi!!! Digerleri 20,30 satis yapmislar. Nasil bir??? Kac dolar tuttu peki? 320.334 USD Dolari. Patron sasirir ve sorar: Nasil becerdin bunu?
Adama basta kücük bir boy olta, sonra orta boy ve sonra büyük boy bir olta sattim. Adama nerede balik tutacagini sordum. Kiyida diyince bir tekneye ihtiyaci oldugunu söyledim. Tekne bölümüne indik ve cift motorlu yelkenli, lüks bir yat sattim. Vosvosuyla bunu cekemeyecegini söyleyince son model 4x4 Jeep sattim.
Patron kendinden gecer:
Ne diyorsun, bütün bunlari bir kücük olta almaya gelen adama mi sattin?
Genc cocuk cevap verir:
Yoo, aslinda karisi icin bir tane orkid istemisti. Bende ona söyle dedim: Hafta sonun mahvolmus sen en iyisi baliga git.....