Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.05.2005, 23:23
asitane

asitane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konulara Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür aldı 0 Mesajlar için

At gozlukleriyle bakmaya devam edin o zaman.kesfulhafanin sahta hadislerle doludur demen icin pc basinda sandalyede oturmaniz yetmez.Galiba tevessul ile alakali aktarilan ornekler ya okunmdan iskebeden hazir cevaplar verildi yahut eskibildiginden sasmama hastalgi zuhur etti kimilerinde.

Bu konu kac kisinin birbirinin kalbini kirmasina vesile olmusken ve sonunda bir sekilde ara bulunmusken(en azindan kalp kirma meselesinde) isitipta tekrar getirmenin manasi nedir.
Mesele deliller meselesi degil.Eger arzu edilse ve dahi bizde arzu etsek delillerimizi daha genis bir sekilde arzedebilirdik.Lakin bu konunun cilki cikarilmistir.
Suclu belirlenmis ,idam edilmis,sonra defalarca (guya hakkini helal eden kardesimiz de basta olmak uzere) mahkumun ardindan gondermeler yapilmis.efendim canim SIKKINMIs da vs. vs. ...ya kardesim o zaman kimseyle helallesmeseydin.
Ha bir de gordum ki nezaket kelimelerinin arkasina gizlenipte kufurler savunmakta huyu olmus (sutune alinabileceklere).
Kimseden yana degilim arkadas! Sedece Adaletten yana,ya modlar dahil bir kisi cikmadi da demediki yahu yeter artik bu konuda anlasmamiz mumkun degil,Kimsenin olayinin arkasindan daha sizlanmayin demediniz.
sonucta msnlerinizde kayitli ve samimi oldugunuz arkadaslarinizla cedellestiniz,restlestiniz.Fikirleriniz catisabilir lakin karsi taraftan anlayis beklerken birde kendinizi yoklayin acaba ben ne kadar anlayis gosterdim,yada acaba ben ne gibi gondermelerle onun kalbini kirip nefsini kabarttim diey.

ha diyebilirsiniz ki bunlari yazmakla sen de konuyu isitmadin mi?
evet isttim ama mertce ...bazilarimiz gibi kelimlerin arkasina siginarak degil.
birakin artik nefsinizi ve nefsimizi pohpohlamayii yaa