| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sisterE | | | |
| not: sIklarin hic birine oy vermedim..
"bayanim bayan calismak istiyorsa calisabilir" de ters düstü..
cünkü misal almanyanin firma ortamlarinda calisan bayanlarimiz..güzel degil bence..
tabiiki Allah zor durumda birakmasin..bazen sartlar belkide öyle gerektiriyor...insanin basina hersey gelebilir..
ama mecbur kalmadikca..es izin verse bile...temizlik isi icin bas acmak is saatlerinde..karisik ortamda fabrikada erkek bayanli sohbetler ile calismak..vs..dogru degil bence..
erkek karsi cikiyor calismama...?
e ne güzel iste..
bence hic feministlik yapmaya gerek yok..
aramizdaki kizlar bayanlar biliyorlardir..ev isi hic bitmez..e birde bir iki cocuk oldummu..
yok bu tatmin etmiyor diyorsaniz...disardan sinavlara vs katilabilir bos vaktinizi degerlendirebilirsiniz...sosyal faaliyetlerde bulunabilirsiniz...
gerci cidden eger ev isi ..cocuklar...yemek vs vs..birde ibadetler...düsünürseniz..bos vakit de yok artik..bos vakit..bizim bosladigimiz vakittir... | |
| | |
bu konu hakkindaki diger yazilarinizida okudum ve gerçekten güzel. ama bu yaziya biraz takilmis durumdayim .
ben kadinin calismasini dogru buluyormusunuz diye yapacaktim ama biraz yumusasin diye kadin istiyorsa calisabilirmiye cevirdim ve zaten istiyorsa sartlarda fena degildir gibi geliyor bana.
bide su ev islerine gelince bir ailede hem erkek hem kadin calissabile evin isi ve cocuklara bakim kadina kaliyor ben bunu anlayamiyorum dogrusu.ve kadin bu konuda bir laf dediginde direk sana calis diyen varmi zoruna gidiyosa calisma dendigide bir gercek.
bu arada ankete katilirsan sevinirim hem sonucunu görme imkani bulabilirsin.
bütün yazilari okudum ve yazan 1 den fazla bayan oldugu halde anketteki bayanlarin isaretlemesi gereken yer sadece 1 defa isaretlenmis .olumlu yada olumsuz .
sonra size su igne vurdurmayan haci amcaya gelince pekala kac haci nine yada haci abla kendisini erkek doktora muayene ettirmek zorunda kaliyo kimse buna bise demiyo.