| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kalemyaprak | | | |
| "yalnizadam" bir (türk?) müslüman erkegi olarak bu kadara duyarli olmanizi tebrik ediyorum.rumuzunuzda pek uymus...bu konuda istisna disinda gercekten "yalniz" kalma ihtimaliniz büyüktür:)... | |
| | |
öncelikle uzun yazinda cok güzel konulara degindigini dile getirerek bu nicki almamin hikayesi burdan baska bir nickle atilmamla basliyor aslinda.atildim cünkü farkli düsündügüm konular vardi ve birilerinin tahammül sinirlarini zorladim galiba.nick bulmakta zorlaninca hislerim yardimci oldu .
su bayanin çalismasina gelince bizim kesimin bayanlari yani dindar kesimin, bi sekilde calismayi yanlis bulsada türkiyede ve dünyada baska kesimlerin kadinlari calisiyor ve dindar erkeklerde bu bayanlarla ayni ortamda calismak zorunda kaliyor.yani ortamda dindar olmayan bayan ve dindar olmayan erkek ve bide dindar olan erkekler oluyor. simdi bu durum denge acisindan cokmu uygun.hicbir yerde kadin calismasa deselerki kadin calismamali anlarimda sadece dindar kadinlarin bu durumdan soyutlanmasi bana tuhaf geliyor. yani erkek kismi bir ortamda kadinlarla diyalok kurmak zorunda kalinca sorun yok ama kadinlarin is yaparken erkeklerle diyalok kurmak zorunda olmasini sorun görmek nasil bir anlayistir hic mana veremiyorum.
sonra su sosyal meselelere gelince benim en cok anlamadigim sey burda bir anket yapsam desemki türkiyede basörtülü kizlarimizin okula alinmamasini dogru buluyormusunuz hemen cevap hayir olacaktir.yanlis anlamayin ben de kiziyorum bu duruma gelmek istedigim nokta baska.ama simdiki anketinde gidisatina bakarsak erkeklerin kadinlarin calismasini hos karsilamadigini düsünerek cikarilacak sonuc e o zaman niye okumasini istiyorsun olur.yani bazi müslümanlar içten içe seviniyomu yoksa iyiki okuldan atilmis yoksa bu kesin calisirdi diye. calismaya hayir ama calismasina sebeb olabilecek egitime evet. kim ister onca emegin bosa yapilmasini
allah askina . nasil diyebiliyor anlayamiyorum calismasin diye anlayamiyorum.