| Halis hürriyet, Hakka köleliktedir...
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Aslican | | | | | bu sabah mendilini ıslatma Aslı demiştim kendi kendime. sizin özlediklerinizi okuyunca ıslanı verdi yine. ...... ne saf ne temizdik. şimdiki gibi beton yıgınları arasında sıkışmamıştı ruhumuz. hayallerimiz uçsuz bucaksızdı. hep bisikletimle bulutlara çıkabilecekmişim gibi gelirdi bana. bambaşka bir dünya vardı gözümde. hep gülen gözlerle bakıyorduk hayataa. şimdi bulutlar bana yalnızca ölümü çağrıştırıyor. | | | | | Özlemlerimiz, hüzünlerimiz veya kabulenmek istemediğimiz acı olaylar, kasvetli bir bulut gibi içimize çöktüğü zaman... boğazımıza düğümlenen bir şeyler olur hep.. bunu çözmenin tek yolu bir iki damla göz yaşıdır. mendilimizi ıslatabiliyorsak ne mutlu bize... çünki; o düğümleri çözmeyi başarabiliyoruz demektir.. ya başaramayanlar ne yapsın..? "Ana rahmi zahir şu bizim koğuş, karanlığında nur, yeniden doğuş.." (N.F.K) Her ne kadar beton yığınları arasında yada bir zindan da olsakta, bu bizim ruhumuza nüksetmemeli. Ruh pervazsızdır, o uçmadığı zaman asıl ölmüş sayılır.. |
| |