| Sizin kaynaklarınız ile ilgili sizin bahsetmiş olduğunuz anlamda bir hadisi şerif bulamadım. Kaynaklarınızdaki Hadisleri bir kez daha gözden geçirin...Lütfen... Diğer kaynaklarda yorumdan ibaret ve yersiz.. Tek bir şey öğrenmek istiyorum... Öncelikle Mikval Kardeşim Sen evlimisin...? Eğer evli değilsen hele de bir kızın yoksa hiç Konuşma... Yukarıdaki soru diğer kardeşime de...Eğer evli iseniz kızınızda varsa lütfen savunduğunuz fikri bir uygulayın.Tabi bunu savunursunuz ama amel etmezsiniz değil mi.? Şu dünyada en çok kızdığım şey nefret ettiğim insan tipi nefisleri için çok evlenirler sonrada çıkarlar biz sünneti yerine getiriyoruz diye hemen peygamberimiz(s.a.v) kullanırlar.Adamın yaşantısına baksan başka sünnete uygun bir davranışı yoktur...Ama ne hikmetse çok evlilik sünnetini en ala bir şekilde işlemekte azimlidir... Aynı şeyler küçük yaşta evlilik icinde geçerli, daha hem vücut hem de ruh olarak yetişmemiş küçük çocuklarla evlenirler Bir şey dendiği zamanda ne var kardeşim. Peygamberimizde(s.a.v) neymiş 9 yaşında evlenmişte...Hadi oradan kuş beyinli...Desene sen ben nefsimi tatmin ediyorum... Küçük kız çocuklarının babalarını da sizin yanlış bilgilerinizle kandırıyorlar...Zavallı baba sevap işliyorum zannediyor...Ama yaptığı hatasının farkında bile değil... Ama bu küflenmiş beyinli nefislerinin kölesi olmuş kişilere gitsen o yaşlar da kızını istesen olur mu öyle şey o daha çocuk der.Aynı sizin mantıktalar işte. Biz bu yanlış düşünceleri çürütmeye geldik kardeşim...sevgili peygamber(s.a.v) Onların beyinlerinde bildikleri gibi 9 yaşında değil 17 yaşında evlenmiştir.Bize her hali ile örnektir... İstediğinizi yazıp çize bilirsiniz benim son sözlerim bunlardır..inşaallah.... |