| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız µmmed | | | |
| HAK kelimesini kaldır abi o zaman birleşelim seninle bu yolda 
Yukarıdaki sözcük islam adına kullanılmış iseki o zaman aşağıdaki ayet yukarıdaki cümleyi kaldırır.
Başkasına iyiyi, doğruyu söylemek. Allah'ın emir ve yasalarını insanlara tavsiye etmek. Bu, müslümanın önemli bir prensibidir. "Âsr'a yemin olsun ki insan gerçekten ziyan içindedir. Bundan ancak iman edip salih ameller işleyenler, birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır" (el-Asr, 103/1-3)
Yok MG bunların hepsinden düzenlidir ve iyidir denilmişseki buna elbette bende katılıyorum.Lakin burada Batılı hak ile desteklememek gerek.
Bir çekirdek mevcut bu bir düzendir bir rejimdir bir yönetimdir ki düşünün bu yönetim çerçevesinde dönen pervaneler o çekirdeğin bekçiliğini yapanların o çekirdekden farkı ne olabilirki.Kişisel bazda demiyorum kişiler olarak iyi insan ve kötü insan olarak değişebilir lakin system bakımından ne fark eder.
Birde bunu sizlere daha iyi anlatmaya çalışayım teknik açıdan.
Programcı varmı aramızda arkadaşlar.?
Program yapacaksınız değilmi yazacaksınız yani.
Neye dikkat ederseniz?.Elbette Windowsda çalışmasına herhalde değilmi.
O zaman sizmi windows a uyacaksınız yoksa Windows mu size?.
Elbette Windows a uymak zorundadısınız.Windows Systemi oldukça ve bu systeme güçlü ve yaygın bir alternativ olmadıktan sonra ister istemez uymak zorundasınız yoksa system dışı kalmaya mecbursunuz.
Yani bu parti işleri olsun transferler olsun bu işler böyledir.
Ve systemi liderler tek başına değiştiremez derken savaş olması gerek demiyorum kesinlikle yalnız diğer systemden anlayan insanların sayısı çok olması gereklidirki system değişiminde pürüz çıkmaması gerek  | |
| | |
Selamünaleyküm,
Bu Ayetle (el-Asr, 103/1-3) iktidarda olan Partiyle ne Alakasi var! Ben buraya en azindan 20 tane ayet yazarim partilerin Harama karisdigina dahil! Harami helal egle ve Tekel kurumunla icki vergilerini topla! Harami helal egle kafana göre kanunlar cikar! Bu zihniyetle yasiyan Partiler hicbir ayetle bagdasmaz! Parti icinde yer alan , Partiyle yola cikan Partiyle Demokrasi sisteminde iktidara gelen mutlak ve mutlak sürekli Haram isliyor! Bunlari Ayetlerle süslemeye calismayin!
Peygamberimize Mekke idaresindeki Teklifleri göz önüne getirin! Hicbir teklifi kabul etmedi! En sonunda Müsrikler putlarimizin yanindan gecerken bayri kafani kaldir onlar bak dediler ama nebilerin nebisi bunuda red etdi! Bugünkü zavalli Müslümanlar bu Putlarin arasinda Hakkdan ve Ayetden bahs edip bizleride kandirmaya gayret ediyorlar! Bu Parti ve Particilik Hastaligi tamamiyla Gafletdir!
Yüce Mevlam hepimizin Hidayetini artirsin ve Gafletden kurtarsin!