Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.07.2005, 17:07
kanal-7com

kanal-7com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kalemyaprak
Rabbim uzak kilsin beni öyle yerlerden,fikrim degismez...
zerre iyiligini görmedim chat'in,verecegine birseyler o bilakis hep aldi...

zaman aldi
dogrulugu aldi
dostlugu aldi
hayati aldi
iffeti aldi
güzelligi aldi
safligi aldi
iyilige inanci aldi

aldida aldi...

ne verdi?

aci verdi...
pismanlik verdi...
korku verdi...
günah verdi...
kayiplar verdi...

verdide verdi...

Chat'in ne oldugunu bilmedigim günlerde...
Bana chat'i ve chat'in kurallarini gösteren arkadaslar,
söyle özetlemisti...

sakin dogru konusma,
gercek ismini söyleme...

bundan ibaret olan bir ortamdan hayir gelirmi?

angarya....chat
esselamu aleykum..
fazla söze gerek yok bence,yukarıdaki yazılanları düşünen bir kardeşimiz,asla chat/sohbet portallarına girmesinler, hatta ellerinden geldiği kadar forum'larda da fazla bulunmasınlar,neticede forum^ların da özel mesaj bölümleri ile basbaya sohbet ortamı olabilir.Ve son olarak yukarıdaki yazıları yazan kardeş ; siz egerki safsanız ve herkese her istediği bilgiyi veriyorsanız,bu sizin sorununuzdur,bu internet konsunda bırakın chat/sohbet portallarını hiç bir alanda elden geldiği kadar resmi kurum ve kuruluşlar haricinde kendinizle ilgili gerçek bilgileri asla vermeyin,hem ne için vericeksiniz ki ,neticede buraya gelmenizin sebebi,bilgi edinmek ,fikir ve düşünceleri aktarmak aktaranları tenkit etmek veya katıldıgını beyan etmek,sizin özel bilgilerinizle uzaktan yakından bir bağlantısı yok,gelelim chat/sohbet portallarına,yine aynı elinizden geldiği kadar kendinizle ilgili hiç bir bilgiyi verememek gerekiyor,sadece bir tane rumuz secersiniz, bir de secimlerinize ahlaki portalların olmasına dikkat edersiniz,olur biter tabiki kendinizedde guveniceksiniz,art niyetiniz yoksa zaten bu da sorun değil.Bunları yaptıktan ve bunlara dikkat ettikten sonra her ikiside duruma göre faydalanılabilir vasıta olabilir.ÖNEMLİ BİR NOT DAHA BU COK MUHİM! EGERKİ BU İNTERNET SİZİ NAMAZDAN NİYAZDAN VE AİLENİZDEN DE UZAK TUTACAK BİR DURUMA GETİRECEKSE YİNE kesinlikle kullanmayınız.önce kendinize sorucaksınız ben buraya ne için giriyorum ?? cevabınız bilgi edinmek veya chat /sohbet portalların da değişik sohbetleri dinlemek se zaten tekrar diyorum sorun yok.yani herşeyden kendimizi/kendinizi soyutlayamassınız soyutlamak yerine adam gibi kullanmayı bilmek en guzeli..
selam ve dua ile..