Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.07.2005, 16:48
dilemma
aşkı hapsetme zamana

dilemma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gençüsküdar
saolasın ama sadece eleştiri yaptım tabii ki herkesin hatası var ama kimse beni sokakta yürürken müslüman diye tanıyamaz ama geçen gün iett de içi gözüken bir hanım kızımızı gördüm...

dediklerinde haklısın tabii bende kendi adıma iyi birisi değilim islam çerçevesi içerisinde
onlar goruldukleri vakit allahı hatırlatırlar diye hadis var , o halde seninnde sokakta gorundugunde bu bir musluman dedirtecek alameti farikan olmalı dimi???

tesetturunde duzgun olmayanar olabilir ama uluorta acı elestiri yapmaktansa, bence herkes kendi adına titiz olsa o kimseler de utanır???

sozun ozu: olamsı gerekenler ve olmaması gerekenler soyledigi vakit bu soz bunu okuyanı egitmek icindir.. oysa bugun herkes satıcı okudugunu satsıt ama kendine almadan..

bu 6 madde de eminim kendini zicin alacak seyiniz vardır, o halde evvela kendimizden baslayalım duzelmeye duzeltmeye... yoksa duzelmetmeden kendini baskasının duzelmeye kalkanın sozu cook havada kalıyor