Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.07.2005, 20:48
MaKKaH

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı:
Bunu tüm Nur Talebelerine mal edemezsiniz.Bir kesimin siyasi görüşü olabilir.Fakat Nurculuğu ve Nur Talebelerini bağlamaz...
Benim ağızımdan nurcular diye bir söz duydunuzdamı yazdınız ?
ben sadece bu sözü söyleyipte sonra söylediği sözün tam tersine hareket edenlerden bahs ettim yoksa sümme haşa gerçek nur talabelerine ne demeye hakkımız var biz bu nur talabelerinin yapmış olduğu hizmetin belkide yarısını yapamıyoruz ilim irfan ehli her zaman bizden üstündür...

Alıntı:
İkincisi Demirele destek verenler Demireli iktidar yapacak kadar sayıya sahip değiller.O yüzden sanki tüm güç burdaymış gibi hava estirilmemesi lazım
ne olursa olsun siyasetin şerrinden gereği Gibi Allaha sığınılmadığının göstergesidir bu sözü kulananlar tarafından ...bediüzaman said nursi hazıretleri ve samimi nur talabeleri hariç

Alıntı:
Siyaset öyle bir pislik ki işte anlı secdeli müslümanlara işbirlikçi hain damgası vururken kendi gibi düşünen ama islamla alakası olmayan kimseleri alkışlamaktır
peki bi tarafı haksız bulurken bi tarafı haklı bulman da siyaset değilmi
sözünüze sadık kalmak istiyorsanız hiç bir siyasi görüş yada fikir üretmemelisiniz ..

Alıntı:
İşte Bediüzzamanın şerrinden sığındığı siyasette budur
dur bakalım bediüzamanın sözünü istediğiniz gibi yorumlayamassınız eğer öyle yorumlanacaksa bizlerde kendimizce bir yorum yaparız o zaman kaos meydana gelir tıpkı yıllardır olduğu gibi ...bediüzamanın bu sözünün mahiyetini en doğrusunu rabbi ve kendi bilir ...
MaKKaH isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla