Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.07.2005, 22:19
MaKKaH

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
A
Alıntı:
hmet76Bu dinamikligi arada ki benzerlikler icin sarfedilseydi,
Bu gayreti kardeslik bagi icin gösterilseydi,
Sevgili kardeşim bizde bu yüzden siyaseti önemsiyoruz ve yazıyoruz ..

Alıntı:
Bu körü körüne baglanma sahis ve parti zimbirtilarina olmasaydi,
Bunlar olmaz di zaten, dermisim.
Gayet tecrübeliyim...!
Ben tahmin dahi edemiyorum partizanlık yapacak bir "mümin" yok böyle bir şey
olanlar şahsi bir kaç kelam yüzünden oldu....

Alıntı:
Siyaset bölümü baya rahatsiz edici olmus ki, rahatsiz ediciligini sikayette bulunan kardeslerimizin yazilarini okudum. Lakin burda yazmaya karar verdim. Sahsina ait degil Makkah.
Şahsımıda yazsanız uslubunuza diyecek hiç bir sözüm olamaz ve ben üzerime düşen dersi Almaya gayret göstereceğim..saolun...

Alıntı:
Bugün Siyaset kelimesinin anlami sorulsa , veya benzer bir kelime varmidir diye sorulsa, yine sorulanlarin yüzde 99'u politika kelimesini kullanir.
Bunun nedeni belki dogu-bati ayirimin artik kalmadigindandir.

Ben ise halen akli selim abilerinin etkisinde kalmisim ki, siyaset kelimesinin politika kelimesiyle karistirilmamasini diliyorum. Siyaset kelimesine verdigim deger istikamet anlayisiyladir. Dogu-Bati degil. Hak ile Batil istikamet anlayisiyla. Ve benim bu anlayisima... ayni istikamete boyun egen müslümanlarin birbirlerine satasmasi uymuyor. Kusur bulundugunda göbek atmak uymuyor.

sevgili kardeşim sizin yaptığınızda bir siyasettir ...yeterki uslubu becerebilelim sizin gibi Ama biz beceremedik bu forumda o başka şuna inanmanızı isterimki
reelde beni tanısanız burada daha farklı bir üretim olaacaak ben olayı çözdüm eğer gerçek hayatta tanışmış olsaydık bu forumdaki yazışmalardan çok faydalanmış olacaktık çünkü yazının yüzü soğuktur yazıda mimiklerde yoktur.

selametle...
MaKKaH isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla