Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.07.2005, 14:27
kanal-7com

kanal-7com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
13 Teşekkür 9 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gençüsküdar
İşçilerin yemek yediğini gören bakan Akdağ, yanlarına giderek selam verdi. Akdağ, işçilere, "Allah kolaylık versin, çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz" dedi. İnşaat demircisi 50 yaşındaki Salman Akbina ise, Akdağ'a beklemediği bir karşılık verdi: "Sayın bakanım, hükümetinize çok güveniyorduk, ama güvenimizi kırdınız, krizdeyiz."

Akdağ, "Allah'a şükür, hamdolsun, bak işin var
çalışıyorsun. Haline şükret. Devletin işini yapıyorsun" diyerek, alandan uzaklaşmak istedi. Akbina, "Evet şükrediyorum ama.." dediği sırada, inşaat şirketinin yöneticileri işçinin koluna vurarak susturdu. Akdağ'ın ayrılmasından hemen sonra, hastane inşaat şirketinin yetkilileri, Salman Akbina'yı yevmiyesini vererek kovdu.
esselamu aleykum..
Kardeş yani şunu diyorum tek kelimeyle,bir bakanımız bu kadar guzel bir örnek davranış sergiler,kendilerini tekrar takdir ettim.Allah cc razı olsun.Gitmiş selam vermiş kolay gelsin demiş,Allah cc dan kolaylık dilemiş,ve bir işçi agbimizde hayatın zorluklarından da olsa gerek,bir serzenişini dile getirmiş,bunu da destekliyorum.Neticede bu ülkeyi bu hale getirenler 80 yıldır sömurenler suclusu,ve son olarak ta buyuk bir darbe yediğimiz 28 şubat surecidir suclusu,ve yine görunki sayın bakan,çok güzel bir şekilde,haline şükretmesini,işinin oldugunu belirtmiş.İnşallah her yoneticimiz bu şekilde yaklaşım sergilerler..
selam ve dua ile

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
kanal-7com isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)   Alıntı ile Cevapla