| ya arkadaş biz sana hukuksal görüş sunuyoruz sen hala yok şu diye tutturmuşsunuz yok begenemedin mi teranesine devam ediyorsun.
bak hatırlarsan ben ERbakancı yada Erdoğancı değilim ( yani senin gibi gözüme siyah gözlük takmıyorum) sadece hukuksal hatayı gösteriyorum.
ama nedense siz hadiseyi kişiler üstünde yürütme telaşı içindesiniz. çünkü sende bunun büyük bir hata olduğunu biliyorsun, daha doğrusu vicdanın öyle söylüyor ama bunu kabullenemiyorsun. Tayyipçilik gözlerini kapamış (he başka mevzularda da aşırı hocasevicilik başkalarının objektif bakmasını engelliyor olabilir o ayrı husus)
kanımca burada suni hiçbir işe yaramayan tartışmalar açıyorsun. (buranın moderatoru de olsan bunu söyleyeceğim) yaptığın yorumlarda (bırak bilimselliği), ortaokul çocuğu zekasını aşmayan sözler söylüyorsun. devamlı olarak yaptığın yorumlarla demogojik ve karşı tarafı incitecek sözler sarfediyorsun. hiçbir diyalektik yaklaşımın yok hiçbir konuyu derinlemesine inceleyemiyorsun. sadece fanatiksin ama fanatik osmanlı değilsin. hoş osmanlı emperyali ayrı bir husus, beni yasaklayabilirsin bu siteden de atabilirsin ama ben bu eleştirileri yapmayı bir borç olarak görüyorum. çünkü El-Emin kardeşim sen gündelik bir dille yazıyorsun pragmatist bir partinin taraftarı olduğun içiğn herhalde, hiçbir düşünsel zemini olmayan hiçbir ideolojik altyapısı bulunmayan AKePe taraftarı ortanın sağında (ki bu bence TR'deki en anlamsız seçmen kitlesinin oluştuğu havuzdur) bir seçmen görünümündesin. büyük ihtimalle AKePeli olmasaydın ya Anaplı yada DYPli olabilirdin. yani voleyi nerede vurabilirim diye düşünürdün.
seni hiç tanımıyorum ama bunlar sadece senin hakkında düşündüklerim. iyi bir demegog olabilirsin ama orta karar bir okuyucu bile olamazsın...
__________________ Milliyetçiler en çok millete zarar verir. Çünkü karşı milliyetçiliği tetikler. |