Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.08.2005, 14:52
addanali

addanali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 22
14 Teşekkür 10 Mesaja aldı
biz korkağız ,hiçde kusurumuz yok senin gibilerle harcayacak vaktimiz de yok gülegüle sana arkadaşım başka kapıya.Ben size söylenmesi gerekenleri söyledim hadi bakalım gülegüle ....Çeçenistana,çeçenistana oradan korkuyorsanız,filistine,filistine oradada yapamayız diyorsanız afganistana afganistana orasıdamı olmaz peki oturun oturduğunuz yerdede en ucuz ve kolay olan tek varlık kaynağınız olan ve sizi zillet çukurundan anlık dahi olsa çıkaran tarikat,şeyh münkirliğine devam hemi ,peki sen bilirsin devam et bakalım başka varlığını ortaya koyma özelliği olmayan zavallılar .Yapın vazifenizide tatmin olun anlıkta olsa ne yapalım başka var olma malzemesi keşfedene kadar (ki nerde o akıl) tarikat ve şeyh münkirliğine devam ..
Arkadaşlar bunlar asla bıkmadan münkirliğe devam ederler bunu bilesiniz, bunları muhatap alıpta sakın olaki ayet hadis yazmayın ha orta zeka oldukları için kafa bu tip şeylere çalışmaz,birde bunların doğruyu öğrenmek gibi bir hedefleri yok sadece ama sadece o zillet çukurundan çıkarkenki aldıkları lezzettir hedefleri.O yüzden bunlara o lezzeti tattırmamak için bunları muhatap almadan kendi aramızda konuyudeğerlendirelim istiyorum.Gerçi denemesi bedava siz bilirsiniz.Bunlar iranda olsalar şia düşmanı olurlar ,arabistanda olsalar vahhabi düşmanı olurlar,türkiyedeler ehli sünnet düşmanılar.Bu tip zillet çukuruna düşmüş zevatın kaderi bu ille düşman olacak asla bir şeyi sevemez bunlar,sevdiklerini iddia edebilirler asla inanmayın bunların zerresinde sevgi namına ,güzellik namına birşey bulamazsınız.Bunlar müslüman kimliğine sahip olmasalar aynen işçi partililer veya satanistler varya hah öyle olurlar işte ne hikmetse ki müslüman kimliğiyle satanistlerin ip cilerin psikolojisi içindeler, farklı olan kıyafetleri bunlar müslüman kıyafeti giymişler o kadar .........
Allaha hamd olsun yakışıklı dalyangibi bir delikanlıyım,hiçte kusurum yok,çokta şanslıyım,Allahu Teala ne gerekiyorsa vermiş bu kuluna ve ben kapı kapı dolaşıp yüzüme kapılar kapansada 15 yıldır hergün insanlara Allahı ve Resulullahı anlatmaya,sarhoşu tövbeye,ateisti Allaha,deisti Resule,İbneyi tövbeye,zinakarı tövbeye davet ediyor talip olanlarıda elimden geldiğince hem düzeltmeye hemde yetiştirmeye devam ediyorum hemde her gün biliyormusun ne yaptığının farkında olmayan kardeşim,ayrıca senin dediğin yerlere destekte olmaya çalışıyorum biliyormusun hatta gitmeleri için teşvikte ediyorum hemde hergün yaaaa kendinizi siz ne zannediyorsunuz yahu.......................................Ben emribilmaruf nehyi anilmünker yapan bir camiayla beraberim senin ve senin gibilerin hayalinin yanından bile geçemeyeceğiniz hizmetlerin içinde 15 yıldır aktif bir şekilde en ön saflarda anadan babadan vatandan ayrı mücadele veriyorum sen biliyormusun,nerden bileceksin ki ,yazdıklarımın hepsini ben yaşıyorum .................................................. ..............Allah inşallah kabul buyururda en azından son nefesimde imanla canımı alırda şu pis dünyadan imanla giderim diye ümit ediyorum o lütfu sosuz merhameti sonsuz Rabbımdan.Ayrıca kendim gibi insanları arıyor ve yetiştirmeye gayret ediyorum
addanali isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla