13 Teşekkür 9 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gökmavi | | | | | yahu el insaf...
BUNUN ENKAZ EDEBİYATIYLA NE ALAKASI VAR...
adam yönetmelik çıkartıyor bu da R.G. de yayınlanıyor bunun Rafahyolla ne ilgisi var Ecebit iktidarıyla ne ilgisi var... tamam anladık AKePe şovenisiniz, ama arkadaşlar bu kadar da gözünüz kör olmasın hayrına ya... verilen haberle edilen yorumun bir bağlantısı olsun...
bu zulmün son raddesidir ve bunun altında imzası bulunanlar sorumludur. bu düşüncesizliği destekleyenler sorumludur. bu soysuzluğa göz yumanlar sorumludur.
REVİZYONİST AKP HESAP VERECEK
İŞBİRLİKÇİ KÖPEKLER HESAP VERECEK | | | | | esselamu aleykum.. Kardeş edebiyat yapıyorum varmı diyeceğin :) senin de ne oldugun belli değil ki,bir ordan bi burdan,ya hu senin ne oldugunun belli oldugu bir forum felam yokmu :) yani burada iyi orta oyunu oynuyorsun da,olmuyor yani,haksızlık bu senin için malzeme cok cıkıyor :) Son olarak,sloganları bırak kardeşim senden bişiyler alalım,faydalanalım,öğrenelim,slogan slogan nereya kadar :) olmuyor.. Demişsinki ne ilgisi var ,ilgisi az bi git geriye dogru,arşivleri araştır,once refahyol hukumetinin zararlarını cıkar,sonra ondan devralan ecebit ve avanelerinin zararlarını cıkar,hehh cıkardınmı şimdi onları topla lütfen.Şimdi ne cıktı? artı cıkanın üstüne,11 eylul saldırılarını ekle,abd nin söz de! demokrasi girişmerlerini ekle,ekledin demi? şimdi sonucu sen deme ben soylicem : maalesef,enkaz olmuş bir ülke,ve artık herşeyin eskisi gibi olmayacağı bir donem,velasılkelam şu an bazı istenmeyen kararlar alınıyorsa,Ak parti hukumetinin elini mahkum edenlere sormak lazım..onun için şimdi yok şöyle kararlar cıkıyor, boyle şunlar oluyor edebiyatını aslında ben değil ,yapanlar kendilerini iyi biliyor. vesselam..