5 Teşekkür 2 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız hatipoglu57 | | | | | Kanal 7 Nickini kullanan sevgili Kardesim önce Selamunaleyküm diyerek basliyalim
1-Farkindaysan ben alintiyi GencÜsküdar kardesimden yaptim ve sadece ona bizim bu dertlerden muzdarip oldugumuzu ve dün bizimle ayni saflarda mücadele edenlerin bugün tamamen baska telden caldiklarini hatta bu davanin öncülerine hakarete varan tarzda yorumlar oldugunu bununda bizi üzdügünü mümkünse bu tip konulari acip yaramizi desmemesini istedik.
Olay bu. Haa biz yapilan yorumlarin bizi üzdügünü söylerken sizde bundan rahatsiz oluyor olabilirsiniz. Tercih sizin.
2- Simdi gelelim o kullandiniz Nicke.
Kanal7 nin hangi sartlarda nasil kuruldugunu, hangi yayin politikasini takip ettigini, ama O MUHTESEM DEGISIM RÜZGARI ile zavalli Kanal 7 nin ne hale geldigini bugün Komunist vatandaslar bile bize dalga gecerek söylüyorsa sanirim senin oturup iyi bir düsünmen lazim.
Camilerde vatandaslara rica minnet satilan hisselerle kurulan bir Televizyon Kanali ne hale geldi bir zahmet düsünüver.
Ben sadece sunu diyorum; SADECE O ZAVALLI MAGDURLARIN AHI YETER.
Esselamualeyküm kardesim. | | | | | Aleykumselam Kardeş haklısın,lakin kanal7 tv ye de maalesef sahip olamadınız.Bunu şimdi bana değil,kurup ta sahip olamayanlara iletiver.Ellere teslim edenlere soruver,hissem var alamıyorum diyenlere soyleyiver.sizi gidi sizi. Ayrıca yine sap ile saman birbirine karıştırılmış,tv ile konumuzun ne alakası var? yani ,alakayı kursanız da elinize bişiy gecse,ee o da yok,:) bu ne lahana bu ne perhiz .. Maalesef sahip olamadığınız o kadar çok konu varki,yani hepsi ayrı ayrı tartışılsa burada yer kalmaz. vesselam...