Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.08.2005, 00:51
âbdulkadir66

âbdulkadir66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
UHUVVET kardes simdilik sen sunlari bi oku ban sana cevabi daha sonra yazacagim insaallah.
.
bugün benim sorunum yönetim sorunu degil,

eger "Devlet" islam olsa hic problem yok,yönetim konusunda kim olursa olsun.
ama bugün kim olusa olsun demek,karismam demek maddi ve manevi sonuclarinada katlanmak demektir.
is felsefe yapmakla degil, ILMIHAL ile alakali.
Sonra kisi sadece yaptiklarindan sorumlu tutulmayacak AHIRETTE,yapmasi gerekirken yapmadigindan sorumludur.Ve mesela? sen ECEVIT i destekledin ecevitin yaptiklarindanda sorumlusun-sebep olan yapan gibidir-
Evet ömerler olabilsek keske, ama unutmaki Hz.Muhammed(sav) in vefatindan hemen sonra daha defn olmadan,HZ ömer ra. ve Hz.Ebu Bekir ra, ne yapti biliyorsun.Bu Ümmeti ilgilendiren en önemli meseledir diye ilk önce Halife tayin edip ve hemen biat edildi.
Senin serrinden Allaha siginirim dedigin siyaset nerde?(Tabi yanlis uygulamalari demek istiyorsunuzdur) oysa yanlis uygulama heryerde ve herzaman yanlistir.
Sahabelerin en Faziletlileri en büyükleri sirasiyla ne yaptilar,Devlet i yönettiler,orduyu yönettiler,ümmetin bütün isleriyle ilgilenildi.bu siyaset degilmi yoksa ?

simdi söyle bir düsün islam bir bütündür.namaziyla,orucuyla,ibaderiyle,muamaelatiy la.
sen bir bölümünü yapip bir bölümünü baskalarina havele edersen zaten sen ben islami yasamiyoruzki ,noksan yasiyoruz nasip olmaz.

o zaman meselelerimize sahip cikacagiz,kimi destekliyoruz,nerden alis veris yapiyoruz,kimi seviyoruz,dostumuz kim.bunlar müslümani ilgilendirmiyormu?

sonra DEVLET artik eskisi gibi degil,bu devirde daha aktif,herseye karisiyor,
senin okumana yasamana giyimine yemene gezmene,kadina el verip vermemene bile karisiyor.efendim biz calisalim Allah nasip eder,evet Allah gercekten samimi ve onun istedigi gibi calisirsak nasip eder.onun emirlerine uyarsak"..Allahin hükümleriyle hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridirler"(maide)mutlak allah nurunu tamamlayacaktir.

Allah düsmanlarini dost edinirsek,Allahin emirleriyle alay edilirken,dalga edilirken onlara gülücük dagitirsak hatta cicek verirsek,ama kendimizi veya hocamizi elestirdiklerinde küplere binersek,Allah bize nasib edermi ?

selam ve dua ile

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
âbdulkadir66 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla