| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız grunburg | | | |
| İki üç güne kalmaz iki üç haftalığına ayrılıyorum sizlerden, belki daha uzun...Bunu ifade ediyor olmam sizi ilgilendirir mi bilmem ama ben hiç farkında olmadan meğer sizi çok sevmişim. Herbiriniz roman gibisiniz, oku oku bitmiyor.. ilk gün biraz önyargılıydım, onca laf bana söylenmiş olsaydı oturur ağlardım. O yüzden mümkün olduğunca uzak durmaya çalıştım.
Biçoğunuz abim ablamsınız (gerçi o kadar da küçük değilim-23), sizden hiçbir şey öğrenmedim desem büyük yalan olur. Bilgileriniz, fikirleriniz haricinde kendinize olan güveniniz, inandıklarınızı sonuna kadar savunabilmeniz, dürüstlüğünüz, cesaretiniz....uzar gider....öyle samimi bir destek oldunuz ki.. Delikanlı oldum çıktım
İstemeden kalbini kırdıklarım oldu elbet, niyetimde olmadan; hakkınızı helal edin. Belki inanmazsınız ama sizin için elimi açıp dualar da ettim, bi kısmınızın ismini andım..Çünkü siz benim dualarımın meyvesiydiniz.. 'Allahım beni sevdiklerinle tanıştır,...' Varlığınız bile yeter..
Evet, şimdi siz de benim için dua edin. Zorlu bir döneme giriyorum, hata kabul etmeyen..
Ocağa kadar Bursadayım hepinizi bekliyorum.. Ben misafiri pek severim.
Şayet bana geleceğinizi haber etmezseniz Bursaya ayak basmayın.. grunburg@hotmail.com
Beni o güzel yazılarınızdan da mahrum bırakmayın..
Sonsuz sevgi ve saygılarımla.... | |
| | |
Biz bursadayız sen bir gelde diğerleri belki gelir...
4 yıldır davet ediyoruz ama ne gelen var ne giden...
Belki senin davetini dikkate alırlar...
Saygı hürmet bizden...