Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.09.2005, 17:02
Muttaki
Forever

Muttaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 868
861 Teşekkür 546 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Meral
Bugün Flash TV haberleri izlediniz mi bilmem. Aslinda hic izlemem o kanalin haberini bugün babam izlerken tesadüfen bende vardim.
PKK nin Istanbulda ayri yerlerde esit zamanda yaptigi yürüsleri gösterdiler. .. Ve sunucu demezmi "Pkkcilarin aralarinda sIKmabas diye tarif edilen bayanlarda vardi" diye. Bu ne terbiyesizlik!!!!! Bu ne cüret!! Tamam yillardir bu sözü duymaya alistik, ama bir kanalin ana haber bülteninde böyle bir söz kullanilmasi gercekten cok terbiyesizlik!!!

Cok kizdim sizinle paylasayim dedim
türkiyede bir-kaç tv kanalı hariç tamamı satılmış, mason, kafir, müşrik, solcu v.b. pis pis pis necaset kanalizasyonlaridir. hepsinin amacı ülkeyi bölmek hortumlamak ataputçuluk maskesiyle.

vatan hainleri ve millet düşmanlarıdırlar.

sen onları izlemekte hata etmişsin. izlediğinde onlardan nefret etmende müjde var.
keser döner sap döner gün olur devran döner de şeriat geldiği zaman arkalarına bakmadan kaçarlar, savaştan kaçarlar, onların ataputçuluğu ve türklüğü sadece "laf" (boş söz) tan ibarettir. hepsi satılmış selanik dönmeleri jon turkler masonlar yahudi kopekleridir.