Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.09.2005, 13:47
Meral

Meral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
cok güzel, cok duygulandim.

ama malesef su Almanya gibi ögrencilere basörtü yasagi olmayan bir ülkede, insanlar hala "okuyupda pröfesörmü olacak" mantigiyla yasiyorlar. Bazilari bir meslek sahibi olmadan kizlarini evlendiriyorlar. Bu imkanin degerini bilmiyorlar.

Bende ögrenciyim, ve niyeyse en cokda dini kesimden "ne zaman bitiyor senin su okul" gibisine sözler duyuyorum, hicbirinden aman okuyun müslümanlar eziliyor okuyan bacilarimiz cogalsin, iste bizleri asagi görmesin almanlar diye bisey duymadim bugüne kadar. Basörtülü bir bayan maddiyata ihtiyaci oldugu zaman illa temizlikmi yapmasi lazim? Almanlar bize sadece bunul ayik görüyorlar. Peki müslüman kardeslerim, yengelerim, abilerim, teyzelerim, amcalarimda bunu bize layik görüyorlar??

Hem sonucta cocuklari en cok egiten anneyse, bir anne oturup cocuguna derslerinde yardimci olsa, okulda bir sorunu olunca onunla ilgilense, bunun bize ne gibi bir desavantaji olur? Illa üniversiteyle "cok para" kazanmakmi bagdastirilmali?

Hani ilim ögrenmek kadina ve erkege farzdi?

Soru soru üstüne...