| sevgili üstadim tayyip erdogan türkiyede daha üzerinde tartsilmasina dahi cesaret edilemyen bir cok degisiklige imza atti fakat kimi at gözlü kullananlar bunu görmezden gejliyorlar kimi seriat kimi konunist düzen gelmeli demokratik sosyalist bati egilimli sagcilar istenileni yapamadi diye mevzuyu sündürüp duruyorlar ,
egitimde ekonomide tarimda savunmada henüz sonuclari belli olmayan fakat en kisa sürede yavas yavas gün yüzüne cikacak türk millletinin hayalini dahi kurma kapasitesine sahip olamadigi degisikliklere imza atildi bu hükümet döneminde , kimi hatalarida oldu her hükümet gibi fakat ver yansin yapmamnin bir manasi yok senin savundugun ideolojinin globallesen dünyada su an icin yeri yok örneklerini görüyoruz ancak aclik sefalet baski ambargo yüzünden nefes alamayacak duruma geldiler,
sükür bizlerde müslümaniz islami kurallara göre yönetilen bir yönetim seklini bizlerde arzuluyoruz , bacilarimizin analarimizin basörtüsü yüzünden bir cok zorluga maruz kaldikalrini görüyor ve icimiz parcalaniyor ama simdilik yapacak birsey yok , ortada düsman yok karsisina cikip savasacagin kimse yok hepsi gizli güc derin devlet , oyunu kurakllarina göre oynamak gerekiyor kilic kalkan kusanip meydan muharebesi yapmaktansa amerikan israil bayragi yakip , serait sologanlari atip hükümeti devirme propagandasi yapmaktansa biraz daha ilimli biraz daha icten biraz daha agirdan ve biraz daha kuralara uygun olarak ataga gecmeliyiz, oyunu onlar icat ettiler kuralarini onlar koydular bizde hamle yapmak zorundayiz senin benim sectigim kurallar gecmez bu oyunda, yapmamiz gereken sey pkkli diye kürtleri linc etmek degil , cumama namazi cikisi seriat slogani atmak degil , yapmamiz gereken sey soguk kanli olmak bu hükümete birazcik olsun güvenmek , bizde biliyoruz kimin iyi kimin kötü oldugunu , bizde biliyoruz kinim hain kimin vatansever oldugunu bizde biliyoruz secileni al asagi etmesni , madem adamlara hak verdik bizi yönetmeleri icin sabredecegiz hele bi normal secim günü gelsin o zamana kadar verdikeri sözlerde dumasinlar , duramadiklari zaman makul bir sebepleri olmasin iste o zaman gene biz bu adami secersek sende kalk beni at gözlügü takinm is zihniyet diye tanimla ,
selam ve dua ile
__________________ Ne alnımızda bir ayıp
Ne koltuk altında
Saklı haçımız.
Biz bu halkı sevdik
Ve bu ülkeyi.
İşte bağışlanmaz
Korkunç suçumuz... |