Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.09.2005, 14:57
gençüsküdar

gençüsküdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 2
15 Teşekkür 9 Mesaja aldı
Milli Gazetede Hedef 1,000,000

Hedef, 1 milyon Millî Gazete

Milli Gazete "Hedefler Gecesi" toplantısı Üsküdar’da gerçekleştirildi. Geçtiğimiz ay içinde yaptığı promosyon ve tanıtım çalışmalarıyla 330 bin satışa ulaşan gazetemiz yeni bir atağa hazırlanıyor. Yeni promosyonlarla çıtayı yükselten gazetemiz ‘1 milyon’ satış hedefine ulaşmak için çalışmalarını hızlandırdı. Tiraj hedefimize destek veren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Yumakoğulları, “Millî Gazete’ye desteğimiz sürecektir” dedi. Milli Gazete "Hedefler Gecesi" toplantısı Üsküdar Katibim Restaurant’ta gerçekleştirildi. Milli Gazete’nin son dönemde yaptığı atılımların masaya yatırıldığı toplantıda, önümüzdeki günlerde yapılması hedeflenen programlar da değerlendirildi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Yumakoğulları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve Milli Gazete yöneticileri katıldı. İl Başkanı Yumakoğulları yaptığı konuşmada, "Milli Görüş’ün sesi olmaya devam ettiği müddetçe, bizim bütün desteğimiz Milli Gazete’nin yanındadır. Milli Gazete Türkiye’de sağduyunun sesidir ve sesi olmaya da devam edecektir. Halkımız doğruları bu gazeteden öğrenecektir" dedi. Bilindiği gibi Milli Gazete geçtiğimiz ay içinde yaptığı promosyon ve tanıtım çalışmalarıyla, 320 bin satışa ulaşmıştı. Yeni hazırlanan promosyonlarla bu sayının daha da yukarı çekilmesi hedefleniyor. Toplantıda, önümüzdeki günlerde Milli Gazete’nin 1 milyon satış hedefine ulaşması için çalışma yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

gençüsküdar isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla