Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.2005, 22:21
afacan

afacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Question XP yüklü laptop yükselmiyor??? acil YARDIIIIM!!!

Selamin - aleykum arkadaslar,

büyük bir sorunum var. Gecen aksam üzeri laptob'umda muzik programi ile ugrastim, internet'e girdim vs. yani aylardir yaptigim seyler. Dün aksam, FB - Milan maci hakkinda bilgi alayim dedim internet'den, denerim denerim, bilgisayar yükselmez??! Herseyi denedim, ama maalesef bilgisayari acamiyorum.

Yaptigi hareket su: ceyran aliyor, GERICOM yazisi görünüyor, altta beyaz bi cizgi hizlica soldan saga doluyor. Aslinda daha sonra Windows XP yazisi geliyordu ve pc standart windows menüsü gösteriyordu. Simdi yaptigi sey su: altta tuaf tuaf hizlica yazi geciyor, ekran kisaca bi mavi oluyor, xp sorunu yazisi yaziyor, fakat acildigi gibide ceyrani kesiyor, ve tekrar yükselmeyi deniyor, yani yazdigi sorunu bile okumaya izin vermiyor meret.

Kac kez denediysemde, bi türlü yükelmedi: abgesicherter Modus'undan tutun, her türlü yükselisi denedim olmuyor. Bir defa BIOS'a girebildim, orayada girmiyor artik. En azindan dedim Bios üzeri CD'den yükselmesini ayarliyayimda, belki dedim XP Cd'si sorunu temizler.

Umarim bana yardimci olabilirsiniz, emin olun, bana cooooook büyük yardiminiz olacak. En önemliside, üzerinde onlarca hazirladigim besteler var, degisik önemli notlarim var, bari bunlari kurtalabilmenin bir yolunu bulsam yetecek.

Ne yapabilirim, siz söyleyin??!???!??!!
afacan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla