Alıntı:
|
Muttaki´isimli üyeden Alıntı
Evli değilim ama, eğer evlenirsem çocuk yapmayı uzun zaman sonraya bırakmayı düşünüyorum, çünkü çocuk ayakbağıdır, masraflıdır, tecrübesizim ne yapacacığımı bilemem. mesela bir yeğenim var emekliyor, bir ara küt diye kafasının üstüne düştü, bazen balkona çıkıyor, yada elektrik prizleriyle oynuyor serbest bırakmama lazım, anneye görev çok düşüyor, çok zor iş bu.
Ona baktıkca içim titriyor. aşırı acıma duygusu var bende dayanamam galiba.
Allah en hayrlısını nasib etsin. Hayrlı olacaksa çocuk olsun, hayrsız olacaksa Allah bilir biz bilmeyiz.
|
Allah c.c hayırlı bir eş kısmet etsin derken bay veya bayan diyorum nedeni ise erkek veya bayan olup olmadığını bilmiyorum.
Ama çocuk konusunda kendin karar vermen bence bencil tavır olur sonuçta çocuk için genelde 2 kişi karar verir.istisnalar kaideyi bozmaz ve istisnalar mevcuttur.
Çocuk ayakbağı denemez aslında, bu yine çocukları eğitmeden geçer elbette başta biraz zaman gerekli ilerleyen zaman biriminde kendi kendilerine bakmasını biliyorlar.Ama yinede ilgilenmek gerekiyor,Elbette insanın o kadar özgürlüğü olmuyor ama işte ne etcen.Ileri bir zaman düşüncesi hiç istememe konusu getirebilir.Ama sonuçta buna herkes kendisi karar vermesi gereklidir.
3 tane oğlum var 10-6-4 yaşlarında hepsini eve bıraksak kesinlikle yaşarlar evde en azından 3 gün yalnız.