Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.09.2005, 12:13
jandarma
Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

jandarma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 313
261 Teşekkür 146 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sirtr
selam arkadaşlar ben bu foruma yeni üye olmuş arkadaşlardan biriyim ve forumu biraz inceleyince forumun gayet güzel ve güzel bir amaca hizmet etiğini görüyorum ama bazı noktalarda aklıma takılan şeyler var bu konuda forum yöneticilerinin veya deneyimli arkadaşların yardımcı olacağına inanıyorum, öncelikle bu özel bazı üyelik gerektiren yerler var bunla ilgili yapılan açıklamalrda başvuru yapıp onay bekleyin gibi bir ifade var tamamda sonrada kesinlikle onay verilmez gbi bir şeyler gördüm, bu konuda bana bilen bir arkadaştan yardım bekliyorum. ikinciside yeni katılan arkadaşlara bir hoş geldin denmiyor mu? kendimi bir yabancı gibi hissettim. herkese kolay gelsin...

selam ve saygılar
Hosgeldin @sirtr arkadasim. Buraya selamlama yazisi yazan arkadaslara genelde Hosgeldin denir ve sicak bir karsilama olur.

Daha önceki yazilara bir bakarsan görürsün.

Tanimadigin bir ortamda ilk anda bu normaldir, sende katilim sagladikca göreceksinki hicte yabanci degilmissin.

Tekrar hosgeldin.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
jandarma isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla