| su kaynaginda temizdir
2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Mikval | | | | | Ey gercegin sahibi , gercek sahibimiz bizleri yalnizlik dehlizinden kurtar !
O ( her kimse,cok da önemi yok kim oldugu, o, olsun yeter) gelir diye bekleriz yillardir.
Biliyoruz o gelse,yahut biz ona gitsek,bir yugun dert,bir yigin sikinti,bir yigin kavganin yanina belki birkac cocuk sigdiracagiz.
Yine de olsun,yine de deger...
Korkariz ki siramizi baskasi almis ve kader bizi basindan sagmistir,sen firsat verme Allahim !
Her gun pencereye omuzumuzu yaslayip uzaklara dalip gideriz "o" gelir belki diye .
Ceyizlerimiz neredeyse sarardi ,
Aynalar yuz vermez oldu ,
Ne prens olsun ne de beyaz bir ati ,
Ne parasi pulu olsun ne de yati ,
Inan Allahim yeter bize tek göz bir bodrum kati !
O kimse gelsin, Sen onu gönder ,gelmek istemezse gelmek istemesin "evet" demezse "evet " desin ,
begenmezse n'olur begensin , evet dedirtecek de begendirecek de Sen'sin Allahim !
Cunki Sen annemi babama , babami anneme begendirensin !
Hayalimdeki bebeler babasiz buuymesin !
Allahim , bir suru abla,bir suru teyze gönderme n'olur ;bana gelecekse " o " gelsin .
...amin ! : )) | | | | | amin amin kız değilim ama düşünüyorum kız olsaydım beni istemeye birileri gelecek acaba nasıl iyimi, kötümü,vs vs bir sürü bilinmeyenler hayatım nasıl olacak . sıkıntılımı,huzurlumu??? evde kalmak gerçekten zor allah yardım etsin....... eğer kız olsaydım son satırları tüm kalbimle desteklerdim
__________________ yorulduğumda"kalkveuyar"ayetinin oan bana nazil olduğunu hissederim,ya(inşirah-7)yi yaşamaya çalışırım,yada oturduğum yerde çakılır kalırım! |
| |