Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.09.2005, 03:44
Meral

Meral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 2
4 Teşekkür 4 Mesaja aldı
Futbola hic ilgim yoktur, ama is milli biseye gelince bayagi dokunuyor ve ister istemez kendimi bilgilendirmeye calisiyorum.

bu simdi ne maciydi anlamadim tabi ama feberbahcenin kazanmasi iyi oldu.

Ben en cokta dünya kupasinda türkiyenin girmesini ve basarili olmasini istiyorum, gecenlerde okulda alman arkadaslar konusuyorlardi tr önce dünya ücüncüsü oldu, bidahakinede hic giremedi diye alay ediyordu birisi, insana bayagi dokunuyor. hele gelecek sende almanyada olacak, daha cok istiyorum, almanya türklerin ikinci memleketi burda türkiyeyi temsil eden bir cok türk var, simdi yasadigimiz ülkede tr wm e katilamazsa bayagi rezil oluruz.

elin alaman kizlarina rezil olmayalim bari, bi kiz var bayagi fanatik bisey zaten, bende hic bisey anlamiyorum :).

bi daha ki dünya kupasi ön elemeleri ne zaman? ve tr kime karsi oynuyor, ve kac pogan almasi lazim bana yazabilirmisiniz? ama bi bayanin anlayacagi dilden olsun lütfen. biraz bilgim olsun, yoksa skoru duyuyorum haberlerde pek bisey anlamiyorum, ne oldu simdi gibilerinden.

selam ile