Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.09.2005, 22:24
addanali

addanali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 152
91 Teşekkür 72 Mesaja aldı
"Ahir zamanda cihad kalemle olacak"

Buradaki savaş malzemesi nedir,gazete ,dergi ve tvler değilmi arkadaşlar.Ohalde hergün bir gazete(müslümanların dertlerine çözüm arayan,gönüllerine tercüman olan),ve dergi aylık dahi olsa alalım ki müslümanların elindeki silahlarıgüçlendirelim......Dergilerden en azından birine abone olalım ,gazetelerden en azından birineabone olalım ki müslümanların elini güçlendirelim,bizim bayrağımızı sallayanlara destek olalım ki bayrağımız sallansın...........Çünkü bu zamanda cihad kalem ile oluyor...........Gazete ve dergiler çok önemli,ha tv de önemli ama gazete ve dergileri desteklemek daha önemli ve kendi kendimizi desteklemiş oluyoruz herhangi bir dergi ve gazeteye abone olarak ona göre abone olunuz.........Kendi kendimizi,inancımızı desteklemek için abone olmalıyız,düşmanın silahına alternatif silahımızı güçlendirmek için.................Ben gazetelerden abonelik için bir misal vereyim,VAKİT gazetesine abone olabilir veya hergün bayiiden 1 adet satın alabilirsiniz,Ben öyle yapıyorum.Çocuklarımın geleceği için hergün 1 adet VAKİT alıyorum.Ayrıca dergilerden de senelik en az 1 dergiye aboneyim.Mesela FEYZ DERGİSİ.Bu dergiye abone olma niyetim de çocuklarımın geleceğine bir katkım olsun, en azından senede bir defa abone ücreti kadar ve her ay gelen dergiyi sonuna kadar hem ben okuyorum hem eşimhemde çocuklarım.............En azından medya cephesindeki üzerime düşen cihad vazifesini böylece yerine getirmiş oluyorum..............
addanali isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla