Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.03.2003, 14:11
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 172
789 Teşekkür 309 Mesaja aldı
as

XP Kernel bakimina 2000 Prof dur.Yalniz gercekten XP o kadarda hizli bir system degil.Bu gün isyerlerinin cogunda 2000 Prof pahali olmasina ragmen neden XP yi tercih etmiyorlar veya söyle diyelim bu gün Bilgisayarla birlikte XP Home edition veriyorlar ben sahsen hic görmedim 2000 Prof verirler iken.

Nedeni ise bu iki systemin Kerneli ayni olmasina ragmen 2000 Prof daha iyi Programlanmis ve Network Clientlere daha uyumludur.

XP millenium devamidir.2000 Prof ise NT 4.0 in devamidir.

Sahsen 3 ay XP kullandim ve hayir.1 seneden fazla Prof kullaniyorum hic bir sorunum olmadi bilgisayar 1 kere olsun donmadi.

XP nin üstüne yüklenin
Networkde File gönderin,Arkada bir cok Programlari acin ve Write yapin bunun yanindada oyun oynayin bakalim neler olacak.

XP bir calisma systemi degil Home Private bir systemdir.Evde kullanmak icin yeterli oldugunu düsünmekteyim ama Network Client olarak kesinlikle uygun bir system degildir.Xp de bir cok Multimedia imkani olabilir.Nedense bende günden güne yavasladi ve en sonunda oglumun bilgisayarina girmek isterken bir hata gösterdi.

Bu konuda Artmaster abi Mustafa43 de dilleri yanmis durumundalar.Elbette XP bilgisayara fazla yüklenmeyenler ve bir cok Program install yapip deinstall yapmayan ve cidden systeme yüklenmeyenler icin cok güzel bir system,renkleri sevenler WIN2K görünümü alinabiliyor tabii bunun yaninda.
Yalniz Xp W2K kadar hizli bir system degildir.Ayni Bilgisayarda bu systemleri kullandim.Ve W2K dan cok memnunum,kolay kolay vaz gecmem

Ama suana kadar en iyi System NT 4.0 dir ve felaket hizli.Lakin orada sorun cikarsa cidden sorunun var demek Kernel hatasi gibi.

Aslinda soru bu degili.

Aynen bir arkadsin yazmis oldugu gibi Driverleri Manual Update yapmani tavsiye ederim.Bu konu 2000 Prof da dahada berbat.Ve Driver Update yaparken XP yoksa 2000 i al veya NT 4.0 dene.

Sayet neler calismiyorsa onlari sirasiyla yazarsan.Typ leri ile sana Driver linkleri bulmaya calisiriz.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla