| "Rabb'im Allah'tır."
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız el-EMIN | | | | | Hükümetin 1,2 trilyon dolarlık Körfez sermayesini çekme girişimleri meyve vermeye başladı. Veliaht Prens Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum’un başında bulunduğu Dubai Holding’e bağlı Dubai International Properties, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 5 milyar dolarlık gayrimenkul yatırım ortaklığı anlaşması yaptı. Anlaşma, Dolmabahçe Sarayı’nda Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da bulunduğu törenle, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Prens El Maktum tarafından imzalandı. Otel, konut, alışveriş merkezlerinin de bulunduğu gayrimenkul geliştirme projesini öngören ortaklık çerçevesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait gayrimenkullerin yanı sıra Milli Emlak’a ait yerler de yatırıma açılacak. Bu yerlerin başında, Formula çevresi, Kartal’daki eski çimento fabrikasının olduğu alan, Zincirlikuyu’daki Karayolları’na ait Hazine arazileri geliyor.
...Yorum yapmak icin bile uygun cümle bulamiyorum.
Ne diim ben sana Kocum Helal olsun..Muhalefet ortadan ikiye yarilacak 
Yatirim icin Dubai Prensi 10 Milyar Dolar ayirmis..
Hadi hayirlisi..  | | | | | Hemen "postmodern" bir darbe yapıp bu 10 Milyar Doların üstüne yatmasın habu bizim(!) derinler Ya Hu..?
__________________ "Ey toprak, her zerren çatlasa da soğuktan, sana şerefsiz bir şekilde dönmeyeceğiz" |
| |