| "Rabb'im Allah'tır."
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gariban | | | | | .
sen dalga gec,
"laikciler" i aramayalimda sonra,
hani atalarimiz demis gelen gideni aratir diye.
Ben müslümanlara insanhaklarini avrupada saglayacaklarina inanmiyorum,
bunun delillerinide gösterebilirim,
ama kime ?
isin girgirinda olanami ?
eger iyi okursan benim ne demek istedigimi iyi anlarsin. | | | | | Ne dalgası..? Diyeceğimizi gayet ciddi demişiz. İsteyen dalga anlasın isteyen Tsunami. Erbakan Hoca'mız bu tür durumlar karşısında hep şunu söylerdi. "Şafi Uleması olmamış olaylar hakkında yorum yapmazmış." Hele olaylar bir olsun o zaman bakarız çaresine. Daha önce başka konularda da AB'ye karşı olduğumu belirttim sanıyorum. Lakin Stratejik olarak AB'ye girme çalışmaları gereklidir diye düşündüğümü de. Bakın AB'ye girmek demiyorum, girme çalışmaları diyorum. Gerçi girsekte pek kaybımız olacağına inanmıyorum. Belki kazancımız bile olur. Bu sayede onlarca yıldır ensemizde Boza pişiren "Laikçi Saltanat"ın dişleri sökülüverir de bazı "Aslan" parçalarının heyecanı sönüverir. Kaldı ki hem AB'ye, hem Diyalog'a ve hemde "Laikçi Saltanat"a karşı olduğunu söyleyenlerin çözüm önerilerini göremiyoruz. Yok çözüm önerimiz "D-8 ve İslam Birliği"dir diyorsanız o bizimde dediğimiz ve dileğimizdir. Lakin takdir etmek gerekirki bu ideali gerçekleştirecek Stratejik bir çözüm önerisi henüz ufukta görünmüyor.
__________________ "Ey toprak, her zerren çatlasa da soğuktan, sana şerefsiz bir şekilde dönmeyeceğiz" |
| |