Google bildiginiz gibi Aramamotorlarin en iyisi. Her bilgiye aninda ve cok hizli ulasabiliyorsunuz.
Websitenizin google de cok cabuk bulunabilmesi icin websitenizi google robotlarini biraz kaziklamaniz gerek :)
1. Sayfanizin TITLE bölümü
Eger title bölümünde bulunan kelime sayfanizin iceriginde var ise, google sitenizi dha cabuk bulacaktir.
mesela: Title de Delikan yaziyor. Sayfanin icerigindede Delikanli, yada delikanforum yaziyorsa, google kullanicisi delikan yazdiginda karsisinda deikanin sitesi bulunacaktir.
2. 1 den fazla kelimeler
bir sayfada birden fazla ayni kelime buluyorsa buda google icin bir yem.
Diyelim birisi "dreamweaver yardim" arattiriyor. hangi sayfada cok dreamweaver ve yardim kelimesi geciyorsa onu en üst siralara ariyor.
Eger linkiniz
http://www.dreamweaver.com/dreamweav...html/index.htm uzunlugunda olursa daha da eyi.
3. Ve önemlisi domain
Domaininiz
www.dreamweaver-yardim.com ise Siteniz (eminim) 2. noktada belirtildigim gibi aratirsaniz en üsste yer alacaktir. En üste demek de okadar cok ziyaretci :)
Meta taglar google icin hic önemi yok. 1000 tane metatag yapsaniz sitenize yinede google sitenizin icerigini tariyor. metataglari degil
Google nin iyi yönü, kullanici her an bilgiye cok hizli ulasiyor, ve webmasterlerin sitelerini kayit yapmalari gerekmiyor.
Bunlar benim tespitlerim, googleyi kaziklamaya devam!!!!!!
NOT: google.de yazmayi biktiysaniz
TOOLBAR
buradan toolbari install yapabilirsiniz. Internetexplorerinize bir Bar geliyor ve orada arama yaptirabilirisniz
s.a