Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.03.2003, 01:18
mazlum

mazlum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Red face

Ey mukaddes Filistin, seni bu hallere getirenlerde utanacak yüz olsa utansinlar diyecem.
Ey mukaddes Peygamberler diyari, senin bu haline caresizlik icinde göz yuman bizlere Allah hidayet versin.
Ey eski Kibleteynim, sen oluk oluk kan akitirken, ben sadece damla damla yas akitabiliyorum.
Sana bakinca Halife Ömer’i, Selahaddin Eyyubi’yi, Halilullah Abdulhamid’i hatirliyorum.
Nerde o Ömer, Allah yolunda tek basina hicrete cikip müsriklere meydan okuyan:
„Iste ben de dinimi korumak icin Allah yolunda Hicret ediyorum. Karisini dul birakmak, anasini aglatmak, cocuklarini öksüz birakmak isteyenler varsa su vadide önüme ciksin.“
Nerde o son cöküsün sembolü Halife Abdulhamid, tahti pahasina o topraklar icin verdigi mücadele.
Aman Allah’im bizler bu haksizligi durdurmak icin ne yapmaktayiz.
Utaniyorum, birazcik bugz ve bir kac damlacik göz yasi, belkide bir garsonun bahsis miktari Euro ile kendi kendime korkma sende cennete girersin diye kandiriyorum.
Allah’im korkarim hesap günü bende o hunharca katledilen Filistin’li cocuklarin yerinde olmak isteyecem. Ahhhhh, keske beni de o lanetli Peygamber katleden maymun irki katletseydi diyecem. Allah’im kefenli ölümden sana siginirim.
mazlum isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla