| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız hizmet_ | | | |
| S.a GÜzel Bİr Konu Elİnİze SaĞlik.
Fakat Ortada Bİr Konu Var Aİle İÇİ DÜzen Ben Evlİ DeĞİlİm Ama Çevremden GÖrÜyorum.baba Gelİyor Hanima "nasilsin" "gÜnÜn Nasil GeÇtİ" BugÜn Neler Yaptin"vs. SÖzler Yerİne Aliyor Elİne Bİr Kumanda GeÇİyor Tv KarŞisina Tabİ SÖzÜm TÜm Abİlerİmİze DeĞİl.
Çocuk EĞİtİmİ,baba ÇocuĞa HİÇ Sormuyor "evladim BugÜn Okulun Nasil GeÇtİ" " Neler Yaptin" Demİyor Bİrde ÜstÜne Üstelİk Sert Oluyor Çocuk KonuŞmaya Cesaret Bulamiyor Korkuyor.lÜtfen Sİzlerden Rİcam Sorun İlgİlenİn Tv Yerİne İlgİlenelİm.
Bİrde ŞÖyle Bİr Olay Var,
ÇaliŞiyorum Yorgunum Bİrde Bunlarla Mi UĞraŞayim Vs.
Bu Evlİlİk Tek Kurulmadi Evlatlar Yanliz Olmadi EĞer Evlenİrsak Bunlar Bİzİm Sorumluluklarimiz.yapmamiz Lazim.azda Olsa Çokta Olsa Yapmamiz Lazim Dİye DÜŞÜnÜyorum.
İstİŞare,
Evet Aİlede İstİŞare Sifir Evde Tekl Bİr DİktatÖr Var Ya Baba Yada Anne Bence BÖyle Olmamali Bay Da Bayan Da Bİrlİkte İstİŞarelİ Olmali Bİr Sey Aliniyorsa Beraber Karak Verİrmelİ Bİr Yere Gİdİlecekse Beraber Karar Verİlmelİ.bİr KİŞİnİn DedİĞİ DeĞİl Bay Ve Bayanin DedİĞİ Ortak Karar Da Olami Dİye DÜŞÜnÜyorum.
Okuma,
Evde Okuma ProĞrami Yapmayi DÜŞÜnelİm.
Okuma Saatİ Yapalim Evlatlarimiz Okumayi Zevk İÇİnde ÖĞrensİn Aİlede ÖĞrenmek Nasİp Olsun.kuran I Kerİm Genel Her TÜrlÜ Okuyalim.
Hanimlarimiza Bİrer HİzmetÇİ DeĞİl Allah In Bİzlere VerdİĞİ Bİrer Emanet Gİbİ GÖrÜp Davranalim.
Evde Hanima Yardim Etme,
Bİraz Da Olsa Yardim Edelİm Helede ÇaliŞan Bayanlar İÇİn Bay Ve Bayan ÇaliŞiyorsa Çok Zordur Ama Olsun Az Da Olsa Bİr Sey Yapalim BÖyle Olursa Evlİlİk BaĞlari GÜÇlenİr İnŞ. Allah Her İnsanin Evlİlİk Hayatini Bİr ÖmÜr Boyu Daİm Kilsin İnŞ.
Acaba Ben Bekarim Dİye Mİ BÖyle KonuŞuyorum Bİlmİyorum.
Hanİ Bİr SÖz Vardir,"bekara Hanim BoŞamasi Kolay Olur"eĞer Öyleyse Bİle Yapmamiz Gereken Budur Dİye DÜŞÜnÜyorum.
YanliŞim Varsa Afola DÜzeltİn İnŞ.
Selam Ve Dua İle. | |
| | |
Hizmet kardeşim güzel hizmet yapmışsın...
güzel yazmışsın...
olması gerekenleri kaleme almışsın..
Allah cc razi olsun...